natala123456
Fanka BB :)
Kurczę tak jak zawsze… wizyte mam dopiero po świętach 28.12 ale nie mogę czekać tak długo…Lekarz przepisze pewnie antybiotyk. Dobrze pobralas mocz? Kiedy masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę tak jak zawsze… wizyte mam dopiero po świętach 28.12 ale nie mogę czekać tak długo…Lekarz przepisze pewnie antybiotyk. Dobrze pobralas mocz? Kiedy masz wizytę?
Zgłosić lekarzowi on powie co masz robić. Jedz zorawine pomaga oczyścić drogi moczowe.Dziewczyny co ja mam robić? Badanie moczu mi nie wyszło pierwszy raz. Wrzucam zdj
Ja nawet nie wiem co to znaczy mieć zakażenie układu moczowego. Nigdy nie miałam problemu z pęcherzem, ale wczoraj np nie mogłam zasnąć bo pobolewal mnie brzuch. Myślałam ze to przez ciaze a to chyba jednak coś z tym pęcherzem nie tak…Ok, dziewczyny. Umówiłam się do rodzinnego bo do mojego nie mam kontaktu, tzn przez portal znany lekarz ale stwierdziłam, ze nie jestem pewna jak szybko mi odpisze…
Kochana hormony i raczej nie ma na to rady. Ja co jakiś czas też sobie popłacze i na mnie działa to oczyszczająco, bo wyrzucam z siebie wszystkie frustrację i na drugi dzień jest o niebo lepiejja dziś ryczę. Nie wiem po co. Mam taki dzień. Ulubiona piosenka, płacz. Szef zadzwonił, zestresowalam się, płacz. Na kota patrzę, łzy w oczach... Nie wiem co się dzieje.
Uroki ciąży tez tak mamja dziś ryczę. Nie wiem po co. Mam taki dzień. Ulubiona piosenka, płacz. Szef zadzwonił, zestresowalam się, płacz. Na kota patrzę, łzy w oczach... Nie wiem co się dzieje.
Ale fajne! Będą jeszcze ozdabiane? A ja nigdy nie piekłam ciasteczek ani pierniczków. Pewnie dla tego że nie mam jeszcze dzieciMy wczoraj z synkiem ogarnelismy
Wiesz co... ja robiłam tego Coombsa wraz z ogromem innych badań i wynik miałam kolejnego dnia tylko że musiałam go odebrać osobiście w punkcie odbioru w labo, a te pozostałe standardowo miałam online. Pani mi mówiła że takie badania jak grupa krwi, czy przeciwciała (PTA) odbiera się osobiście. Nie pytałam z jakiego powodu.No widzisz. Ja nie wiem o jak to jest. Mam niby sprawdzać w necie wyniki bo cześć będzie już dziś. Zobaczymy...