reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja dzis 10+5 i również czuję się lepiej niż wcześniej, chociaż bardzo silnych objawów ciążowych nie mialam 🙂 staram się być spokojna, ale wizytę mam dopiero po świętach i nie wiem jak przetrwam do tego czasu, tym bardziej że pomiędzy wizytami mam około miesięczną przerwę 🙂
Dziewczyny, czy używacie pasów bezpieczeństwa w samochodzie? może macie jakieś adaptery?
Ja cała poprzednia ciążę jeździłam w pasie ale tylko ten ukośny. Miałam zawsze zapięte i jak wsiadala to tylko przez głowę przerzuciłam i jechałam.

Kurcze dziewczyny im bliżej świat tym tu kwarantanna tu kwarantanna, boję się że za chwilę całe święta będą w domu.
U mnie odpukać na szczęście nikt nie przejawia oznak zachorowania.

W sobotę jedziemy na chrzciny i od wczoraj mam wątpliwości czy jechać... zobaczę. Mój musi bo jest ojcem chrzestnym. A ja się zastanawiam, może jeśli uda mi się usiąść gdzieś na boku tylko ze swoją rodziną to ok, bo wczoraj się dowiedziałam że tam 50 ludzi ma być, połowy nie znam i nie mam pojęcia co to za ludzie, gdzie pracują, skąd dokładnie pochodzą a nie chciałabym siadać gdzieś na środku w otoczeniu całej tej mieszaniny.

Ja mam na odwrót, mogę nie jesc, bo lepiej jak nie zjem niż zjem.
Co do kolejności badania to były chyba przede mną 2 panie, ale już z dużymi brzuszkami, a ze ja miałam tyle tych badań, ze zanim pani w rejestracji zrobiła zlecenie to ja już wchodziłam 😅

Nie mam porównania z żadnym innym. Role swoją spełniał - pas nie szedł mi przez brzuch. Trochę upierdliwe było zapinanie tych nap między nogami z dużym brzuchem, ale dawałam radę do końca [emoji6]
Widziałam dwie wersje, jeden taki jakby haczyk z pasem do przypiecia przez fotel a drugi to taka cała mata.
I nie wiem który lepszy.

reklama
Do góry