reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Co do wozka, mimo, że my na 7 piętrze i z windami to wózek zawsze jest w aucie. Po prostu tak nam wygodniej :D

Ja mam wizytę dopiero za tydzień i to chyba w popołudniowych godzinach, a już jajko znosze. Jakoś tak się stresuje po tym covidzie.

Karolina ja chyba mam takie wyniki z toxo I to drugie też. Jutro sprawdzę. Wyszło mi, że przechorowałam, ale są wysokie przeciwciała. I lekarka mówiła, że wyniki okej.

Dziewczyny, które robiły już badania glukozy i chorób zakaźnych!
Jak dotrwałyscie na czczo do momentu pobrania krwi?
Ja mam od razu mdłości, jeśli czegoś nie zjem po przebudzeniu. 😔🤢
I czy wchodziłyście pierwsze do gabinetu?
Ktoś Was przepuścił, jeśli brzucha nie widać?
Dziś z przyzwyczajenia ustąpiłam miejsca w autobusie i zreflektowałam się, że powinno być w sumie odwrotnie. 😁

A, i gratuluję ruchliwych bobasków, które dziś mogłyście obejrzeć na usg. ❤️
Ale chodzi Ci o zwykła glukoze czy krzywą. Ja robiłam zwykła tzn samo pobranie wyszła ok to krzywa dopiero koło 20 tyg. U mnie też pobierają od 7.30. Też pojechałam zaraz jak córkę do przedszkola dałam. Musiałam tam usiąść bo mi jak niedobrze i głodna to odrazu słabo ale dałam rade. Ja nie mówiłam że w ciąży i bez kolejki. Szczerze wiem że tak jest i jeżeli czuła bym się bardzo źle napewno bym skorzystała ale zawsze widzę że u nas kobiety w zaawansowanej ciąży stoją i nikt nawet usiąść nie przepuści a co dopiero w kolejce. Jeżeli chodzi o krzywa to u nas przychodzi sie na 7 i wchodzi bez kolejki. To pisze na drzwiach

Ja dziś się co chwilę budziłam. Cały czas mi się śniło że mam wyniki nifty i boję się otworzyć i szczerze jak o tym pomyślę to nie wiem jak to otworze, wyniki mam mieć elektronicznie.

reklama
Do góry