reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Co do wozka, mimo, że my na 7 piętrze i z windami to wózek zawsze jest w aucie. Po prostu tak nam wygodniej :D

Ja mam wizytę dopiero za tydzień i to chyba w popołudniowych godzinach, a już jajko znosze. Jakoś tak się stresuje po tym covidzie.

Karolina ja chyba mam takie wyniki z toxo I to drugie też. Jutro sprawdzę. Wyszło mi, że przechorowałam, ale są wysokie przeciwciała. I lekarka mówiła, że wyniki okej.

Dziewczyny, które robiły już badania glukozy i chorób zakaźnych!
Jak dotrwałyscie na czczo do momentu pobrania krwi?
Ja mam od razu mdłości, jeśli czegoś nie zjem po przebudzeniu. 😔🤢
I czy wchodziłyście pierwsze do gabinetu?
Ktoś Was przepuścił, jeśli brzucha nie widać?
Dziś z przyzwyczajenia ustąpiłam miejsca w autobusie i zreflektowałam się, że powinno być w sumie odwrotnie. 😁

A, i gratuluję ruchliwych bobasków, które dziś mogłyście obejrzeć na usg. ❤️
Ale chodzi Ci o zwykła glukoze czy krzywą. Ja robiłam zwykła tzn samo pobranie wyszła ok to krzywa dopiero koło 20 tyg. U mnie też pobierają od 7.30. Też pojechałam zaraz jak córkę do przedszkola dałam. Musiałam tam usiąść bo mi jak niedobrze i głodna to odrazu słabo ale dałam rade. Ja nie mówiłam że w ciąży i bez kolejki. Szczerze wiem że tak jest i jeżeli czuła bym się bardzo źle napewno bym skorzystała ale zawsze widzę że u nas kobiety w zaawansowanej ciąży stoją i nikt nawet usiąść nie przepuści a co dopiero w kolejce. Jeżeli chodzi o krzywa to u nas przychodzi sie na 7 i wchodzi bez kolejki. To pisze na drzwiach

Ja dziś się co chwilę budziłam. Cały czas mi się śniło że mam wyniki nifty i boję się otworzyć i szczerze jak o tym pomyślę to nie wiem jak to otworze, wyniki mam mieć elektronicznie.

reklama
Do góry