HappyBabyMama
Fanka BB :)
Powodzenia dla wizytujących bo trochę ich dzisiaj jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie masz aktywnej infekcji ani toxo ani cmv…
Antonina sama powinnaś zwrócić uwagę na siebie a nie liczyć na ludziCześć dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty.
Co do badań, jutro też mnie to czeka, ostatnio jak robiłam to nie było takich mdłości. A teraz tragedia, o 4 rano biorę euthyrox i godzinę muszę odczekać nic nie jeść i nie pić, to normalnie liczę minuty... jak jutro wytrzymam niewiem. Bez kolejki chyba nie wejdę, bo ludzie nawet na tych którzy w zaawansowanej ciąży nie zwracają uwagi...
Podłączam się i trzymam kciukasyPowodzenia dla wizytujących bo trochę ich dzisiaj jest
a brałam luteine i też plamiłam, mam 2x1 tabletke dopochwowo dziennie.Czy jest to możliwe, aby od luteiny plamić? Od kiedy mam zwiększoną dawkę plamie częściej... Już głupie...
można pić wodę przed pobraniem krwi. Pielęgniarka nawet mi zalecała, wtedy jest lepszy przepływ krwi i u mnie np. może znaleźć żyły, z czym ogólnie jest u mnie problemNo musisz wytrzymac nacczo. Nawet pic nie możesz. Poprostu siedzisz w poczekalni. Wchodzisz pierwsza mowisz ze masz obciążenie glukoza i jest twoja godzina i musza cię przepuścić.
Zawsze możesz poprosić panią co pobiera krew żeby cię wywołała o konkretnej godzinie. Czmeu już macie obciążenie tak wczesnie? Normalnie to jest koło 22 tc
Popieram. Duże dziewczynki już jestesmy, musimy same o siebie dbać. A jak ktos w kolejce ma siłę się wykłócać to ma siłę zaczekać 5 minut dłużej. Dziewczyny - zdrowy egoizm to podstawa .Antonina sama powinnaś zwrócić uwagę na siebie a nie liczyć na ludzi
Mi też było głupio, że będą się bulwersować, ale jak grzecznie powiedziałam to nikt nie miał żadnych pretensji.
I niestety jak same o siebie nie zadbamy to nikt o nas nie zadba.
A czemu musisz aż godzinę odczekać?Cześć dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty.
Co do badań, jutro też mnie to czeka, ostatnio jak robiłam to nie było takich mdłości. A teraz tragedia, o 4 rano biorę euthyrox i godzinę muszę odczekać nic nie jeść i nie pić, to normalnie liczę minuty... jak jutro wytrzymam niewiem. Bez kolejki chyba nie wejdę, bo ludzie nawet na tych którzy w zaawansowanej ciąży nie zwracają uwagi...