reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Mi się mdłości zaczynają już po 16.... Chociaż dziś jest pierwszy dzień kiedy jeszcze nie wymiotowałam ale nie wiem czy wytrzymam do nocy.
A czy któraś z was pije może herbatę koperkowa albo rumiankowa ? Bo zastanawiam się czy może to by coś pomogło. Ale wyczytałam gdzies że koperekowa nie wskazana i że nawet podczas karmienia nie powinno się pić co mnie zdziwiło 🤷
Spróbuj moze imbir, mnie zalecił doktor, ale nie pomogło.
Mdli mnie cały dzień i nawet wnocy, nie wiem co by zjeść, nic nie idzie. Jedynie co naprawdę pomaga to Pepsi, ale boję się na co dzień, bo i tak cukier mam 93.

Bo sztucznie wymuszają pionową postawę u dziecka które nie jest na nią gotowe.
To prawda, starsza córka w 1 roku życia była rehabilitowana i w poradni nam mówili, że chodzik jest kategorycznie zakazany, za to ma jak najdłużej raczkować. Nie mieliśmy przy młodszej też i teraz też na bank nie będzie😉

reklama
Do góry