jazz_joanna
Fanka BB :)
Moja pani gin zawsze miała jednorazowe spódnice i kaputkiMój nie ma spódniczek ani kapci. Robi badanie i USG na fotelu. Chodzę w tunice i legginsach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja pani gin zawsze miała jednorazowe spódnice i kaputkiMój nie ma spódniczek ani kapci. Robi badanie i USG na fotelu. Chodzę w tunice i legginsach.
Bo sztucznie wymuszają pionową postawę u dziecka które nie jest na nią gotowe.Dlaczego złe ?
Ja też mam katar od początku ciąży. Raz mniejszy raz większy. Czasem to mam wrażenie że mi wydzielina po gardle spływa. Mi się wydaje że to katar hormonalny. W ciąży się zdarza. W poprzedniej też tak miałam.Okropnie to jest irytujące. Rozumiem co czujesz. Ja z tym walcze od początku ciąży w zasadzie.
Ja 12+4, a ostatnio wg usg było 2 dni do przodu.Nie strasz…
Ja mam prenatalne w12+0….
Czyli już w 13 tygodniu…
Spróbuj moze imbir, mnie zalecił doktor, ale nie pomogło.Mi się mdłości zaczynają już po 16.... Chociaż dziś jest pierwszy dzień kiedy jeszcze nie wymiotowałam ale nie wiem czy wytrzymam do nocy.
A czy któraś z was pije może herbatę koperkowa albo rumiankowa ? Bo zastanawiam się czy może to by coś pomogło. Ale wyczytałam gdzies że koperekowa nie wskazana i że nawet podczas karmienia nie powinno się pić co mnie zdziwiło
o Jezu tak!! Przetestowalam WSZYSTKO na mdłości i wymioty, nawet czopki dla chorych onkologiczne i cola jest najlepsza!!!Ja mdłości miałam bardzo delikatne, ale mnie jakimś sposobem pomaga cola odgazowana. Wiem, że to średnie danie ale no warto spróbować.
To prawda, starsza córka w 1 roku życia była rehabilitowana i w poradni nam mówili, że chodzik jest kategorycznie zakazany, za to ma jak najdłużej raczkować. Nie mieliśmy przy młodszej też i teraz też na bank nie będzieBo sztucznie wymuszają pionową postawę u dziecka które nie jest na nią gotowe.
Ja wg OM ma na 07.07Też mam na 6 lipca
Zgadzam się. Mam znajomą która wkładała 8 miesięczne dziecko do chodzika a potem płacz bo problem z bioderkami. Teraz dziecko ma 2 latka i slłabo chodzi.Bo sztucznie wymuszają pionową postawę u dziecka które nie jest na nią gotowe.