HappyBabyMama
Fanka BB :)
Niektórych nickow w ogóle nie kojarzę. Może zróbmy tak ze ten tydzień jescze zostajemy tutaj zobaczymy kto się udziela kto chce z nami być na zamkniętym i wtedy zróbmy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez się boje tak ściskać brzuch. Muszę kupić większe spodnie.Jeju nie mieszczę się w żadne spodnie... W sensie nie dopinam w pasie. Wszystkie z wyższym stanem i dlatego... Biodrówki mam aż jedne... Także jeansy ciążowe czas start.
Haha, u mnie z piżamami też krucho.Ja sobie w tym tygodniu już też kupiłam bo jest tragedia a biodrówek to ja np nie znoszę i zostałam nagle bez spodni, ewentualnie jeśli jechałam tylko na zakupy to po prostu miałam rozpięte spodnie a kurtka wszystko fajnie zakryła .
Mój mi pare dni temu przytomnie uzmysłowił, że jeśliby mi kazali zostać w szpitalu to ja nawet piżamy nie mam bo śpię albo w bokserkach albo jak mnie Bozia stworzyła
i kapci też nie mam bo nie używam.
Bida z nędzą
Ja już nie mogę leżeć na brzuchu, bo mnie jakoś uwiera. A nic nie widać jeszcze. Jestem w 10 tyg.Jak piszecie o spodniach ciążowych.... to widzicie u siebie już brzuszki? Czujecie je?
Ja dopiero 2 dni temu (a mam dokładnie 11 tyg) miałam takie wow, chyba się zaczęło! że mam taki twardy brzuch i dół zaczyna odstawać troszeczkę
Ja akurat nie mam problemu ze spodniami, bo noszę głównie legginsy, a ogólnie przez mdłości, brak apetytu schudłam ze 3kg więc wszystko jest na mnie luźniejsze niż zazwyczaj.
No ale co do brzuszka..... zaczęłam się zastanawiać czy mogę dalej spać na brzuchu (to moja ulubiona pozycja, chociaż staram się spać na boku), bo niby jak jest brzuch ciążowy to nie zaleca się spania na brzuchu, że można zaszkodzić maluchowi (niby od 12-13tyg) Co o tym myślicie?
Jutro mam wizytę u ginekologa (nareszcie!!!! Nie mogę się doczekać USG ) to może zapytam o to.
Ja tez śpię na brzuchu, staram sie zasypiać na boku ale nie idzie mi to jakoś w ogóle wtedy słyszę mocne bicie swojego serca i mi to przeszkadza wiec kładę sie na brzuchu ale podnoszę jedna nogę tak żeby mieć kąt prosty i śpię taka rozkraczona ale wtedy nie leżę bezpośrednio na brzuchuJak piszecie o spodniach ciążowych.... to widzicie u siebie już brzuszki? Czujecie je?
Ja dopiero 2 dni temu (a mam dokładnie 11 tyg) miałam takie wow, chyba się zaczęło! że mam taki twardy brzuch i dół zaczyna odstawać troszeczkę
Ja akurat nie mam problemu ze spodniami, bo noszę głównie legginsy, a ogólnie przez mdłości, brak apetytu schudłam ze 3kg więc wszystko jest na mnie luźniejsze niż zazwyczaj.
No ale co do brzuszka..... zaczęłam się zastanawiać czy mogę dalej spać na brzuchu (to moja ulubiona pozycja, chociaż staram się spać na boku), bo niby jak jest brzuch ciążowy to nie zaleca się spania na brzuchu, że można zaszkodzić maluchowi (niby od 12-13tyg) Co o tym myślicie?
Jutro mam wizytę u ginekologa (nareszcie!!!! Nie mogę się doczekać USG ) to może zapytam o to.
Ja mam brzuch ale nie ciążowy tylko bardziej taki wzdęty po hormonach itp ale ze woem ze jest tam dzidziol to nie chce uciskać w jeansy tego brzucha grubego. Bez ciąży bym to zrobiła a tak to się boje. Ja jestem szczupła ale mam brzuch niestety taki miękki blehJak piszecie o spodniach ciążowych.... to widzicie u siebie już brzuszki? Czujecie je?