reklama
Gryfin
Fanka BB :)
I co zrobiłaś, któregoś z nich? Czy czekasz do II trymestru?Byłam dziś na konsultacji u dentysty. Rok temu miałam wszystkie zdrowe zeby dziś do zrobienia 3 i aparat mi chciała wcisnąć. Z torbami nas puszcza ci lekarze
natala123456
Nic nie gadaj. Ja byłam na konsultacji w zeszły poniedziałek i zwróciła uwagę na mojego zęba po kanałowym leczeniu ze mam pomyśleć po ciąży żeby zrobić sobie koronę porcelanowa… i kurrde w ten poniedziałek odleciał mi od niego kawałek plomby ona mi to wygadała!!! i znowu muszę się umowic… tylko nie wiem co mam robić z nim… bo sama mówiła ze dziąsła teraz delikatne wiec lepiej po ciąży korona się zająć…Byłam dziś na konsultacji u dentysty. Rok temu miałam wszystkie zdrowe zeby dziś do zrobienia 3 i aparat mi chciała wcisnąć. Z torbami nas puszcza ci lekarze
Co do imion to na dziewczynkę mam wybrane dwa ale do jednego się bardziej nastawiamy, a na chłopca to masakra, czytałam ostatnio listę z int i może z 4 nawet to mąż znów że nie bardzo. Mam jedno ale ja chce takie żeby można było ładnie zrobić. I nie ciężkie w wymowie żeby dziecko dało radę
Miazolinka
Ja mam córkę, także teraz chciałabym synka. Zobaczymy co tam siedzi w brzuszku. Imię już dawno wybrane dla chłopca. Dla dziewczynki nic nie mamyCo do imion to na dziewczynkę mam wybrane dwa ale do jednego się bardziej nastawiamy, a na chłopca to masakra, czytałam ostatnio listę z int i może z 4 nawet to mąż znów że nie bardzo. Mam jedno ale ja chce takie żeby można było ładnie zrobić. I nie ciężkie w wymowie żeby dziecko dało radę
wikoosia
Ja jestem 9+2 i lekarz mi wyznaczył wizytę na badania prenatalne 27 grudnia bede wtedy 11+5. Już odliczam dni do wizyty i skreślam w kalendarzu wariatka. Też tak macie że żyjecie od wizyty do wizyty ?No to będziesz wtedy jakoś 12+2, a badania chyba od 11 się robi.
Ja wizytę 22go będę w 10, ale na styczen się zapisałam to bedzie już koło 12
reklama
Miazolinka
Nie jesteś sama. Też odliczam i strasznie mi się dłuży. Dziwne bo jak ma się urlop w pracy to pstryk i po urlopie.Ja jestem 9+2 i lekarz mi wyznaczył wizytę na badania prenatalne 27 grudnia bede wtedy 11+5. Już odliczam dni do wizyty i skreślam w kalendarzu wariatka. Też tak macie że żyjecie od wizyty do wizyty ?