Miazolinka
Fanka BB :)
U mnie będzie 12U mnie ponad 13 różnicy…
Śmieje się ze syn będzie siostrę/brata na podryw zabierał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie będzie 12U mnie ponad 13 różnicy…
Śmieje się ze syn będzie siostrę/brata na podryw zabierał
Jest okDziewczyny i jak? Zna się któraś na tych wynikach toksoplazmozy? Glukoza na szczęście ok
Dziewczyny pisały że można clotrimazolum i Tantum rosa.Dziewczyny przyplatała mi sie jakas infekcja intymna. Piecze w cholere nie boli pecherz ewidentnie tam cos. Moja lekarka chora mam w domu gynoxin optima ale na ulotce napisane ze po konsultacji z lekarzem a ja zaraz ocipieje
Dziękuję, ja z tego nic nie kumamJest ok
U mnie rocznikowo 11 i 6 różnicyU mnie będzie 12
U mnie ti samo. Syn z 26.11.2016Ja chciałam mała różnice wieku między dziećmi. Będzie 5,5 roku Ale najwazniejse żeby się doczekał na to rodzeństwo nawet z taka różnica.
Mi mąż na Mikołaja kupił taki prezent, ale nie wytrzymał i dał mi już dzisiajDziewczyny mam pytanie polecacie jakąś książkę na temat macierzyństwa, dziecka itd ? Coś godnego polecenia ? Spodziewamy się pierwszego dziecka, więc póki jest czas chcielibyśmy zasięgnąć jakiej fajnej lektury
Możliwe Co lekarz to obyczaj@natala123456 to co opisujesz z tym piciem glukozy nie ma nic wspólnego z krzywą cukrową.
Badanie to polega na trzykrotym pobraniu krwi:
1. Na czczo
2. 1h po wypiciu roztworu wody z 75g glukozy
3. 2h po wypiciu roztworu jw.
Tego badania nie da się przeprowadzić wypijając glukozę w domu.
Robiłam to badanie już 6 razy w życiu i nigdy nie wyglądało inaczej.
Pacjent po wypiciu roztworu nie powinien opuszczać labo. Mogą się zdarzać np. omdlenia. Powinno się spokojnie siedzieć. W razie zwymiotowania należy niezwłocznie powiadomić pracownika labo. Wtedy z tego co mi tłumaczono bez wzgledu na czas powinna być pobrana krew z adnotacją o godzinie i przyczynie przerwania testu. Te wszystkie okoliczności są bardzo ważne dla lekarza.
Tak to prawda, 2 lata różnica wieku. Mikołaj 17.05.2020 i termin na 29.07.2022. Super że jest Nas więcej.I ja i ja, mam córkę 1,5 roku, kwiecień 2020
Więc jedziemy na tym samym wozku. Lena 18.04.2020 I kropek z terminem na 10.07.2022
Tez jestem zdania, ze do dziecka książkowego podejscia mieć nie można. Każde jest inne… a później człowiek próbuje przestawić tego małego człowieka na ksiazkowe zasady i tylko się denerwuje. Tu potrzeba duuuuzo miłości, czułości @Helenka36 jedyna jaka mogę polecić to „idealny rodzic nie istnieje” Kamila NowakaJa z doswiadczenia mogę powiedzieć żeby nie czytac i się na nic nie nastawiac
Potem coś nie idzie książkowo i ma się wyrzuty sumienia i myśli ze człowiek sobie nie radzi…