W Mcdonaldzie burger, który pojawia sie tylko na okres jesienno-zimowyCo to jest ten drwal serio któryś raz już tu ktoś pisze a ja nie wiem o co chodzi
reklama
Mom2B
Fanka BB :)
Ahaaaaaa hehe myślałam ze może kotlet drwala są jakies takie ja do maka mam 60 km to mogę jedynie pomarzyć choć wczoraj zrobiłam sama frytki z kartofli i były przepyszne mmmmW Mcdonaldzie burger, który pojawia sie tylko na okres jesienno-zimowy
natala123456
Co do tego niskiego ciśnienia w ciąży. Ja jestem ogólnie nisko cisnieniowcem. Moje codzienne ciśnienie to 90/60 i czuje się rewelacyjne. W ciąży natomiast zawsze miałam prawidłowe 120/90 i tez czułam się super. Jednak moja znajoma która także jest niskocisnieniowcem w ostatniej ciąży nawet kilka razy wyładowała w szpitalu bo tak zle się czuła i miała niskie ciśnienie. Lekarz jej powiedział ze jest to spowodowane przez pępowinę dwunaczyniowa. Ale czy to prawdaNisko ale w ciąży wcześniej miałam jeszcze niższe niż normalnie i widzę że powtórka z rozrywki.
JnaKoa
Zaciekawiona BB
Ja też się stresowałam na badaniu aż mi się w pewnym momencie nogi zaczęły trząść No ale to są takie emocje..chcemy żeby wszystko było dobrze i boimy się o malucha od pierwszych chwilU mnie też w 5 tygodniu był sam pęcherzyk i się strasznie dzisiaj stresowałam, aż się popłakałam
Też jestem niskociśnieniowcem 90/60 to norma. W ciążach z córkami przy stresie przed wizytą miałam książkowe. Ale dziewczyny od początku ciąży mam bóle głowy a od wczoraj szum w uszach. Boże nie mogę wytrzymać. Wczoraj spać poszłam 20.30. Wstałam i szum nadal. Ma ktoś tak
JnaKoa
Zaciekawiona BB
Ja mam bóle głowy.. wczoraj miałam tak silny ból że aż trzęsły mi się ręce i cały żołądek.. Nie mogłam nic zjeść myślałam że przez to że jestem głodna to się tak słabo czuje więc wcisnelam na siłę pół kromki chleba, wypiłam kilka łyków Inki i po 1min wylądowałam nad WC Nie wiem czy to już mdłości ciążowe czy po prostu z tego bólu taka reakcja..Też jestem niskociśnieniowcem 90/60 to norma. W ciążach z córkami przy stresie przed wizytą miałam książkowe. Ale dziewczyny od początku ciąży mam bóle głowy a od wczoraj szum w uszach. Boże nie mogę wytrzymać. Wczoraj spać poszłam 20.30. Wstałam i szum nadal. Ma ktoś tak
Mom2B
nie sądziłam ze bede sie az tak stresowac, to jets jakis koszmar!!!!! a to dopeiro 7 tc nie wime jak ja dozyje do 9 miesiecy heheheJa też się stresowałam na badaniu aż mi się w pewnym momencie nogi zaczęły trząść No ale to są takie emocje..chcemy żeby wszystko było dobrze i boimy się o malucha od pierwszych chwil
No właśnie dziewczyny tak czytam, że większość z Was się bardzo stresuje A czy jest ktoś kto się nie stresuje? Nie ukrywam ja należę do takich osób (Jak na razie) na początku nie miałam żadnych objawów wręcz przypływ energii. Dopiero na początku 7 tyg pojawiły się nudności i modlę się żeby się skończyły. Na pierwszej wizycie tylko pęcherzyk teraz czekam na kolejną wizytę ale też spokojnie. Może to że mną jest coś nie tak?
reklama
KarolinaNowa
Początkująca w BB
Dziewczyny, który olejek migdałowy polecacie? Mam tak suchą skórę na nogach i rękach, że aż mnie swędzi