reklama
Monia9301
Fanka BB :)
Ja lubię oglądać komedie ale z rana tak nie mam czasu syna zaprowadze do przedszkola później córkę budzę i szykuje się na naukę zdalną, ta nauka to śmiech na sali... Niech wracają do szkoły, w piątek na 10 mam lekarza muszę dojechać około 30 km nie wiem co zrobię wlasnie z córką, podajrze poproszę teściowa ale będzie pytać gdzie jade a ja nie chce by póki co wiedziała ze jade do ginekologa coś pewnie wymyślę, zostawiłam bym córkę sama ma 8 lat ale bym jechała i się martwiła czy jest wszystko dobrze, walsnie zjadłam parówkę ale zjadłabym gruba kiełbasę
Gryfin
Mnie już od paru dni, ale do wytrzymaniaAle mnie dziś kłuje lewy jajnik ..
daariaa9
Na netflixie polecam ,gdzieś pomiędzy’ i ,sprzataczka’ jestem świeżo po oglądaniuja mam fazę na koreańskie teraz oglądam Porcelanowy Król i ciągle płaczę
Andziulka30+
A nie kojarzę. Ja polecam sprzątaczka. Miniserial ale też płakałam nie będąc w ciąży. Oglądałam dom z papieru, Ty, Na spacerniaku, uwięzione, pracujące mamy, sex Education, Squid game, lupin, otwórz ozy, Stranger things. Chyba wszystko wymieniłam. Najbardziej te więzienne mi się podobają.ja mam fazę na koreańskie teraz oglądam Porcelanowy Król i ciągle płaczę
daariaa9
Mnie tez bardzo bolał wręcz takie ciągłe ciągniecie plus kłucie co jakiś czas przez Ok tydzień , wczoraj był spokoj i dziś kłuje. Nie możemy się tym martwić jak nie ma plamień bo zwariujemyMnie już od paru dni, ale do wytrzymania
Andziulka30+
Dobra to odpalam gdzieś pomiędzy bo sprzątaczkę oglądałam. DziękiNa netflixie polecam ,gdzieś pomiędzy’ i ,sprzataczka’ jestem świeżo po oglądaniu
justyska89
Ja narazie spokoj ale wczoraj taki rozpychajacy i ciagnacy ból czułam ale znośny byl. Co do martwienia to jak jest to sobie myślę czy nie za dużo a jak nie czuje nic to sobie myślę że dziwne ze nie boli masakra zwariować idzieAle mnie dziś kłuje lewy jajnik ..
Dreamy
Ja dzwoniłam do mojego 27.10 jeszcze przed terminem miesiączki jak tylko mi test wyszedl, bo wiedziałam, że ma kocioł i mnie wcisnęła na 29.11 dopiero, też prywatnie, ale byłam juz raz na NFZ, bo bym jednak nie wytrzymałaJa to wogole przeboje z wizytą mialam . Bo ja jestem po drugiej ciazy biochemicznej końcem września I w pierwszym cyklu po tym sie udało. Dzwoniac do swojego gina chciałam się zarejestrować a babka mówi że pierwszy wolny termin to 16.12 zapisałam się ale sobie myślę co zrobić pezeciez to będzie 10 tydz na zawal zejdę do tego czasu po tych moich wcześniejszych przejściach. Stwierdziłam ze najwyżej się wygłupie i napisalam do mojego gin że jestem w takim stresue że szok i czy mnie gdzieś nie wciśnie i już na piątek 19.11 mnie wpisał kolejna wizytę mam 30.11 a ta 16.12 to będzie moja trzecia wizyta. Niby prywatnie a tak ciężko się dostać tragedia.
reklama
marta021993