reklama
marta021993
Fanka BB :)
mnie odrzuca od zapachu liścia laurowego...wczoraj jak zupe robilam to mi tak śmierdziałoTak sobie czytam na co wy macie ochotę,a ja przysiadam sobie do zupki krupnik z kawałkami mięsa i odrzut.. wyjelam mieso i o wiele lepiej smakujeTakże jestem jakaś inna.
StKarolina
Ale wczoraj zachcianki leciały. [emoji16][emoji16] Ja jak zwykle już spałam [emoji17][emoji1751] powiem Wam że za mną prawie codziennie chodzi coś niezdrowego [emoji1745] ktoś napisał kiedyś że zachcianki nie istnieją tylko to jest brak witamin ( czy czegoś ) w naszym organizmie - to ja się pytam co mają fastfoody [emoji54][emoji23]
Miłej i spokojnej soboty Wam życzę ..
StKarolina
Super. [emoji8]Dziewczyny bylo 1032 jest 2232
StKarolina
Łłłoo nutellą.. już nie pamiętam tego smaku [emoji54] nie jadam słodyczy - nie jadam bo nie lubię, odrzuca mnie od nich. Ale jak byłam w ciąży z córką to poprostu mogłabym tylko słodycze jesc i wtedy dopiero poznałam smaki niektórych słodkości właśnie jeden z pierwszych miejsc to była nutellą.[emoji1786][emoji1786] Jak tylko urodziłam wrócił odrzut od słodyczy.[emoji1745] Ciekawa jestem jak będzie w tej ciąży. [emoji39]Ja dzisiaj nutelle jadłam łyżeczka [emoji86] za mną ostatnio chodziły tosty i frankfurterki (się tylko te pokój premium z Lidla i to na ciepło [emoji39][emoji28]), dzisiaj dużo dałabym za drwala akcji chociaż kebaba w bułce z fetą [emoji85]
W ciąży synem miałam etap, że jakaś oliwki zielone nadziane papryka prosto ze słoika [emoji85][emoji28]
Wer-ka
Heeej ja po mojej pierwszej wizycie na usg musiałam wczoraj ochłonąć... ale na szczęście wszystko dobrze. Najważniejym dla mnie było dowiedzieć się czy ciąża jest w macicy i jest! Lekarz założył mi już kartę ciąży, termin na 23.07.2022. Za tydzień w piątek kolejna wizyta i wtedy powinnam już dostać skierowanie na badania.
P.S załączam zdjęcie, przyjżyjcie się dobrze
P.S załączam zdjęcie, przyjżyjcie się dobrze
Madzia86G
Ha, sprawdziłam w necie i o dziwo : skpro jest mięcho, ciutka warzyw jest tam wit B12, niacyna, kwas foliowy, tiamina, ryboflawina, potas ... no niestety ale fastfoody to tłuszcze trans ... ale coś widocznie w sobie ma taki burgerek.Ale wczoraj zachcianki leciały. [emoji16][emoji16] Ja jak zwykle już spałam [emoji17][emoji1751] powiem Wam że za mną prawie codziennie chodzi coś niezdrowego [emoji1745] ktoś napisał kiedyś że zachcianki nie istnieją tylko to jest brak witamin ( czy czegoś ) w naszym organizmie - to ja się pytam co mają fastfoody [emoji54][emoji23]
Cześć dziewczyny, nieśmiało do was dołączam bo ginekolog dopiero 8.12
Pierwsza beta 18,5
Po 48 godzinach 70.05
Wiec przyrost prawidłowy pójdę jeszcze zbadać w poniedziałek.
Progesteron przy pierwszym badaniu 13,8 po 48 godzinach 19,4 ale dla pewności przyjmuje duphaston bo troszkę niski ten progesteron.
Czy ktoras miała tak jak ja uczucie takiej niepewności, siedzenie na szpilkach ja sama nie wiem czym to jest spowodowane
Pierwsza beta 18,5
Po 48 godzinach 70.05
Wiec przyrost prawidłowy pójdę jeszcze zbadać w poniedziałek.
Progesteron przy pierwszym badaniu 13,8 po 48 godzinach 19,4 ale dla pewności przyjmuje duphaston bo troszkę niski ten progesteron.
Czy ktoras miała tak jak ja uczucie takiej niepewności, siedzenie na szpilkach ja sama nie wiem czym to jest spowodowane
Cześć, który to tc? Mam rozumieć to na razie pęcherzyk ciążowy? jak u Ciebie z objawami ?Heeej ja po mojej pierwszej wizycie na usg musiałam wczoraj ochłonąć... ale na szczęście wszystko dobrze. Najważniejym dla mnie było dowiedzieć się czy ciąża jest w macicy i jest! Lekarz założył mi już kartę ciąży, termin na 23.07.2022. Za tydzień w piątek kolejna wizyta i wtedy powinnam już dostać skierowanie na badania.
P.S załączam zdjęcie, przyjżyjcie się dobrze Zobacz załącznik 1338595
reklama
Wer-ka
Wczoraj zaczęłam 5 tc. Z objawów tylko póki co od czasu do czasu lekki ból/ciągnięcie w dole brzucha i powiększenie i tkliwość piersi. Nie mam żadnych zachcianek, nudności ani innych podobnych.
Na razie pęcherzyk ciążowy, a nawet 2 jeśli dobrze popatrzyszCześć, który to tc? Mam rozumieć to na razie pęcherzyk ciążowy? jak u Ciebie z objawami ?