Katarzynajestem
Zaciekawiona BB
Dobra czyli nie jestem sama toc to wytrzymac nie idzieNie tylko po nich ... I nawet nie pytaj jak często je mam ( te gazy ... )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra czyli nie jestem sama toc to wytrzymac nie idzieNie tylko po nich ... I nawet nie pytaj jak często je mam ( te gazy ... )
Oooo jaaaa, ale mi zrobiłaś smaka na kebabaI jak mnie ściskało na sernik ( nie dostałam bo już za późno ) i pieczone udko ( sama bym musiała je sobie upiec a nie chce mi się tyle czekać ) tak teraz oddałabym wszystko za kebaba
Zgadzam sie w 100%Ja przepraszam jeśli któraś poczuje się urażona bo uważam, że poronienie to oczywiście jest trauma i smutek ... ale koleżanka odważyła się by przedstawić punkt widzenia ... pewnie niejednej z nas.
@Gabi1988 ... jakbyś mi w głowie siedziała , tylko że ja nie miałabym odwagi zwracać uwagi na ten punkt o historiach z poronieniami bo ... obawiałam się, że zaraz zostanę zbesztana za brak zrozumienia .
Dziękuję ci
Eeeee... chodzi o aromaty ? u mnie chwała Bogu bezwonneDobra czyli nie jestem sama toc to wytrzymac nie idzie
Polecam sięOooo jaaaa, ale mi zrobiłaś smaka na kebaba
Powtórzyłam godzinę temu z ciekawości i dalej jest taka może ciut jaśniejsza , albo po prostu doszukuje się czegoś czego nie ma.. w piątek jadę na betę i rozwieje wszystkie wątpliwościpowtórz test
Ja wczoraj po pracy musiałam też na godzinkę się położyć i zadyszka po wpakowaniu prania do suszarkiA ja się ogólnie witam z kolejnej drzemki, jak tak dalej pójdzie to prześpię tę ciążę
Oooo jaaaa, ale mi zrobiłaś smaka na kebaba
Witamy w naszym gronie i gratulujemyChyba mogę nieśmiało dołączyć