Dziewczyny, czy mogę strepsils w ciąży? Boli mnie gardło, źle się czuję. Muszę zdusić to póki da się. Psikam tantum ale szału nie ma :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko... Chyba mnie na to nie staćŁooo to wysokie macie te bety super. Może będą forumowe bliźniaki
Jak byłam w pierwszej ciąży to dziewczyna właśnie miała mega przyrosty i okazało się, że trojaczki także miej nadzieję, że to tylko bliźniaki Oczywiście żartuję bo beta na początku szybko przyrasta Zobaczysz jaki przyrost i będzie widać. Na pocieszenie powiem, że koleżanka miała mega dużą betę a ma jednego synkaO matko... Chyba mnie na to nie stać
Zobaczymy myślę że po bliźniakach od razu powiedziałabym żeby tam wszystko wycięliJak byłam w pierwszej ciąży to dziewczyna właśnie miała mega przyrosty i okazało się, że trojaczki także miej nadzieję, że to tylko bliźniaki Oczywiście żartuję bo beta na początku szybko przyrasta Zobaczysz jaki przyrost i będzie widać. Na pocieszenie powiem, że koleżanka miała mega dużą betę a ma jednego synka
Mnie ostatnio bolało ale ratowałam się hallsamiDziewczyny, czy mogę strepsils w ciąży? Boli mnie gardło, źle się czuję. Muszę zdusić to póki da się. Psikam tantum ale szału nie ma :/
Hej,
Czy zmniejszający się progesteron może oznaczać jakieś nieprawidłowości w przebiegu wczesnej ciąży ? 02.11 miałam 121.3 nmol/l a dzisiaj wykonałam ponownie i wyszło 103.5 [emoji20][emoji20] Niby mieszczę się na spokojnie w widełkach ale zmartwił mnie ten spadek ..