reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Jaka wspaniała wiadomość!!! Ale Ci zazdroszcze że masz już te prenatalne za sobą i że wszystko dobrze 😊 marze o tym żeby był już poniedziałek i moje badanie mimo że są święta to nie mogę się skupić na niczym tylko myślę o tych zblizajacych sie prenatalnych.. w poprzedniej ciąży którą straciłam wyszły fatalne i wiadomo że boje się podwójnie bo wiem że nie zawsze te wiadomości są wspaniałe :( jednak nadzieję mam ogromną że tym razem będzie okej.. trzymajcie za mnie kciuki!! Oby ten weekend zleciał jak najszybciej🥰
Też mam święta w niepewności bo prenatalne w środę. Ale staram się póki co nie stresować, tylko cieszyć świętami. Musi być dobrze 😊😊

reklama
Dziewczyny, jak radzicie sobie z tymi mdłościami ? Kurde nic prawie nie jem, a jak zjem to wszystko ze mnie wychodzi …( ja się przejmuje że się nie odżywiam normalnie i żeby to nie zaszkodziło jakoś…(

a w którym jesteś tygodniu ? ktoś już wiem że pisał że po 12t wszystko zaczęło się uspokajać.

wiesz co moja kuzynka ( straszne chuchro wychudzone ) prawie całą ciążę niestety wymiotywała, przytyła tylko tyle co przez dodatek samej ciąża a gdy urodziła to się okazało że jest jeszcze chudsza niż przed ciążą. A dziewuszka zdrowa i jak malowana. Gdyby było coś nie tak to na morfologii to wyjdzie.

Dziewczyny, jak radzicie sobie z tymi mdłościami ? Kurde nic prawie nie jem, a jak zjem to wszystko ze mnie wychodzi …( ja się przejmuje że się nie odżywiam normalnie i żeby to nie zaszkodziło jakoś…(
Ja biore przepisane od lekarza czopki torecan na mdłości i wymioty. Bardzo mi to pomogło a też strasznie sie meczyłam całymi dniami i nic nie jadłam. Teraz jem wszystko jak leci i w końcu czuje się dożywiona jak należy 😀

reklama
Do góry