HappyBabyMama
Fanka BB :)
Opowiadaj szczegóły. Jaki dzidziuś duzy który masz tc.Jestem po wizycie. Wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Opowiadaj szczegóły. Jaki dzidziuś duzy który masz tc.Jestem po wizycie. Wszystko ok
Jesteś z Krakowa?Hej dziewczyny! Nie jestem w stanie nadrabiać tak szybko produkujecie !
Byłam dziś na prenatalnych na NFZ ze skierowania wg lekarki wszystko prawidłowo i prawdopodobnie dziewczynka !
Jutro mam drugie prenatalne już prywatnie u dr Wiechecia (Kraków) to jest super specjalista wiec bardziej polegam na jego zdaniu i czekam z niecierpliwością
Ktoś mi streści wcześniejsze strony ? Było już jakieś prenatalne ?
Ile kobiet tyle opini I wiem że nie raz będzie jeszcze taka akcja przeszlam to już. Musimy szanować zdanie każdej. Z tamtego forum odeszłam po akcji jak jedna mama która KP 2 lata zebrala się z kilkoma inny i strasznie pojezdzaly te matki nie KP. Każda z nas będzie najlepsza matka dla swojego dziecka. I szczeze jak tu przeczytam ze WHO cos poleca to się chyba przewrócę. Tam raz dziennie był taki wpis. Ja jestem zdania ze matka mojego dziecka jestem ja a nie WHO i szczeze w poważaniu mam co oni polecają robie jak uważam za stosowne jaTak tutaj widzę ciagle sprzeczki najpierw co można pisać co nie bo ktoś się boi, potem szczepienie, piwo 0%, karmienie … Ja wiem ze jest tutaj z 30 dziewczyn w ciąży i hormony nam biją ale dziewczyny trochę zrozumienia. Nikt nie pisze nic żeby dokuczyć drugiej. Piszemy swoje zdanie swoje przeżycia. Nie szukajmy dziury w całym i tego ze ktoś chciał nam zrobić uszczypliwość. Każdy ma swoje zdanie i nie starajmy się przekonywać. Bo to się nie uda a zaraz kłótnie aie zaczną. Jescze tylko nie było tematu SN i cc i ze z cc to nie matki Ktoś karmi 4 lata inny wogole i ma takie prawo. Nie oceniajmy się.
A jeśli od razu stawiasz na MM to co z Twoim mlekiem? Bierze się coś na zatrzymanie laktacji czy może samo przestaje? Czy piersi wtedy ‚nie wybuchną?’ Zastoje itp. ?Każda z nas jest inna, każda może mieć swoje racje na temat KP a druga na temat MM. Uważam, że żadna z nas nie robi nic złego i nie powinnyśmy się oceniać. Jedna nie karmi wcale KP bo nie może ( a bardzo chce ) a druga na odwrót. Ja przy pierwszym bardzo chciałam i co z tego ? Jedyne co zrobiłam to męczyłam się w bólu z laktatorem żeby chociaż trochę moje się napiła ( bo też słyszałam jak tak można, że to najlepsze dla dziecka ) miałam tego niewiele, a myślalam że przy dorodnych piersiach i wg mnie idealnych sutkach będzie to proste. A teraz ? Stawiam odrazu na MM. Jeżeli natura pozwoli karmić, super ale nie będę kropelek ściągała i siebie oraz dziecka męczyła..
Dodam że córka na MM i bardzo zadko choruje .. jedyną jej chorobę jaka pamiętam to bostonka jak była malutka. A teraz niewielkie przeziębienia, nawet gdy z mężem mieliśmy covid to ona nic..
Przez brzuch badanie?Ja już po wizycie. Kamień z serca, wszystko dobrze. Miałam już usg przez brzuch maleństwo ma 2,73 cm, serduszko pięknie bije. Mąż mógł wejść ze mną, machało do nas rączkami prenatalne będę mieć 12 stycznia
Dlaczego braku zrozumienia? Nie mogła .. może chciała? Dziewczyny naprawdę nie warto …skoro nie karmiłaś to teraz rozumiem twoj brak zrozumienia tematu
Jeny już doczytałamPrzez brzuch badanie?
Ja dziś byłam u fryzjerki i ot tak rzuciłam o ciąży, a ona podskoczyła i mnie przytuliła a byłam u niej drugi razA ja na rozluźnienie atmosfery tylko powiem, że przekazaliśmy dzisiaj radosną nowinę teściom Ależ byli zadowoleni ! To było takie mega miłe i radosne wydarzenie. Jeszcze tylko moi rodzice za dwa dni, a Ci będą pierwszy raz dziadkami to dla nich pewnie jeszcze większe wydarzenie.
Dobrej nocy wszystkim
Super My ogłosimy w święta tez. Nie mogę się doczekać.A ja na rozluźnienie atmosfery tylko powiem, że przekazaliśmy dzisiaj radosną nowinę teściom Ależ byli zadowoleni ! To było takie mega miłe i radosne wydarzenie. Jeszcze tylko moi rodzice za dwa dni, a Ci będą pierwszy raz dziadkami to dla nich pewnie jeszcze większe wydarzenie.
Dobrej nocy wszystkim