reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Cześć Dziewczyny :) po równym roku starań w 12 cyklu udało się! Ostatnia miesiączka 26.09, już po pierwszej wizycie, słyszalne bicie serduszka. Kalkulator „termin” oblicza na 3-4 lipiec wiec na razie jestem tutaj, być może po dokładniejszych badaniach przeniosę się na czerwcowe 🤪
Dodatkowo duży stres, ponieważ 2,5 roku temu poronienie w połowie 7 tygodnia.
Samopoczucie w porządku, wieczorne nudności i duże uczucie rozrywa i miednicy :)

Dodam, że badania z krwi będę robić dopiero za tydzień, czyli w połowie 7 tygodnia, a następnie w połowie 8 mam kolejne usg.
Pierwsza wizyta była tydzień temu, czyli w połowie 5 tygodnia i lekarz kazała podejść do tematu spokojnie. Mam nadzieje, że poronienie pierwszej ciąży to był „przypadek” i tym razem wszystko się uda.
Tego Wam tez życzę 🥰

reklama
Dodam, że badania z krwi będę robić dopiero za tydzień, czyli w połowie 7 tygodnia, a następnie w połowie 8 mam kolejne usg.
Pierwsza wizyta była tydzień temu, czyli w połowie 5 tygodnia i lekarz kazała podejść do tematu spokojnie. Mam nadzieje, że poronienie pierwszej ciąży to był „przypadek” i tym razem wszystko się uda.
Tego Wam tez życzę 🥰
Tak szybko było slychac bicie serca?

reklama
Do góry