Ja się tylko zastanawiam jak ja otworze wynik jak przyjdzie.Ja robię nifty pro 21.12
reklama
Do 10 dni roboczych ale bardzo często są wcześniej. Często 5,6 dni. Zobaczymy jak i nas będzie. W poniedziałek miałam i zaczynam się stresowaćIle powiedzieli, że mniej więcej trzeba czekać na te wyniki? [emoji848]
NattNatt
Fanka BB :)
Do 10 dni roboczych ale bardzo często są wcześniej. Często 5,6 dni. Zobaczymy jak i nas będzie. W poniedziałek miałam i zaczynam się stresować
Ja to w ogóle nie wiem jak wytrzymam nerwowo i te wyniki i te prenatalne, ale mówię sobie, że wszystko musi być dobrze, nie ma innego wyjścia i trzymam mocno kciuki, żeby u Ciebie też tak było [emoji110][emoji123]
Madzia86G
Dzień dobry w sobotni poranek.
Sprawdziłam sobie wyniki bo dostałam kod do laboratorium, parę rzeczy w morfologii podwyższonych a parę obniżonych ale sprawdziłam już że w ciąży są w normie.
Za to w moczu wykryto b.liczne bakterie, a CRP wskazuje na stan zapalny w organiźmie. ech...
Ten stan zapalny to nie wiem czy może coś być z tego że od pewnego czasu mam codziennie taki suchy kaszel ( ale nie cały czas, głównie wieczorem i trochę tylko ) a rano mam nos zatkany. Czy to od tego że mam ząb do wyrwania ( już jestem umówiona na wizytę ) bo jest cały zepsuty.
Sprawdziłam sobie wyniki bo dostałam kod do laboratorium, parę rzeczy w morfologii podwyższonych a parę obniżonych ale sprawdziłam już że w ciąży są w normie.
Za to w moczu wykryto b.liczne bakterie, a CRP wskazuje na stan zapalny w organiźmie. ech...
Ten stan zapalny to nie wiem czy może coś być z tego że od pewnego czasu mam codziennie taki suchy kaszel ( ale nie cały czas, głównie wieczorem i trochę tylko ) a rano mam nos zatkany. Czy to od tego że mam ząb do wyrwania ( już jestem umówiona na wizytę ) bo jest cały zepsuty.
Mom2B
Kawę pije z pepsiDziewczyny leb mi peka wzielam apap bo juz nie wytrzymywalam ale to bylo o 22...i marny efekt. Oklady robie i nadal slabo. Wiem ze niektore z Was czesto sie borykaja jakie macie jeszcze metody zeby ulzylo ?
Ja już też powtarzam ze dzidzi napewno zdrowe i musi być dobrze.Ja to w ogóle nie wiem jak wytrzymam nerwowo i te wyniki i te prenatalne, ale mówię sobie, że wszystko musi być dobrze, nie ma innego wyjścia i trzymam mocno kciuki, żeby u Ciebie też tak było [emoji110][emoji123]
Ja byłam 2 razy na wizycie i na drugiej kazała mi się już zapisać i że najlepiej w 12 tc więc zapisałam się na 19 stycznia a normalna wizytę mam też tylko że 5 stycznia, dzień po TobieJa dopiero byłam na jednej wizycie u gina. 4 stycznia mam druga to pewnie mi powie żeby się zapisać. Chociaż mogłabym sama już zadzwonić i się umówić. Tylko nie wiem na kiedy. A Ty?
jazz_joanna
Dzień dobry Mamuśki
Wczoraj miałam pracowity dzień, praca plus wielkie sprzątanie przed świąteczne, miałam takiego powera i chęci, ze postanowiłam go wykorzystać jednakże towarzyszył mi brzydki humor i o mało co nie pokłóciłam się ze swoim starym
Dziś głowa pęka, a za chwile zaczynam prace. Później urodziny siostry i tam na pewno się już wyda, ze nie mogę pic, za częste wymówki od alkoholu, a za każdym razem pytają się czy przypadkiem w ciąży nie jestem
Miłego dnia !!!
Wczoraj miałam pracowity dzień, praca plus wielkie sprzątanie przed świąteczne, miałam takiego powera i chęci, ze postanowiłam go wykorzystać jednakże towarzyszył mi brzydki humor i o mało co nie pokłóciłam się ze swoim starym
Dziś głowa pęka, a za chwile zaczynam prace. Później urodziny siostry i tam na pewno się już wyda, ze nie mogę pic, za częste wymówki od alkoholu, a za każdym razem pytają się czy przypadkiem w ciąży nie jestem
Miłego dnia !!!
Dreamy
O kurde haha to coś jest na rzeczy, może być ten fenomen haha daj koniecznie znaćJesli faktycznie jest maly siusior to bedzie fenomenem w rodzinie, w ktorej rodza sie same baby
reklama
Aaagaa
Matko, dziewczyny. Nie czytałam od wczoraj rano i znów 20 stron do nadrobienia, ale nie mam na to siły, więc odpuszczam. Wczoraj był pierwszy dzień bez kwarantanny, więc intensywnie. Poszlam zrobić sobie rzęsy, pozniej z małą do mamy, a wieczorem miałam wyjście ze znajomymi. Siedzieliśmy do 2, a małą dziś wstała o 5:30. A ja q nagrodę, wczoraj obiecałam chłopu, że wezmę na cały dzień córkę, żeby miał chwilę dla siebie :d
Więc o 9 mam paznokcie, jedziemy fo babci i będziemy robić pierniki. Planuję się 19:00 iść spać.
Więc o 9 mam paznokcie, jedziemy fo babci i będziemy robić pierniki. Planuję się 19:00 iść spać.