reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja się już dygam, mam na 11,20
Ja to nie wiem czemu wy się tak stresujecie, ja też mam 22 i już się nie mogę doczekać. Ekscytuje się i odliczam każdy dzień. Sterowanie działa tylko i wyłącznie negatywnie, ten strach trzeba zamienić na ekscytację i może niecierpliwość, jak już.
Nie myślę o najgorszych scenariuszach, bo po co? To nic nie da, a tylko humor zepsuje ❤️

Jejku, wiem co przezywasz bo sama strasznie martwiłam się o cukier, rodzice maja cukrzyce, a ja kocham słodkie i jak raz badałam normalnie to tez wyszła mi podwyższona… ale całe szczęście jest okey. O tsh tez się bałam bo mama ma niedoczynnosc tarczycy, ale na szczęście jest tez ok. O mocz się jakoś nie martwiłam i aż się popłakałam jak zobaczyłam wynik… nie wiedziałam co mam robić. Czy do rodzinnego, czy szukać pomocy u gin czy czekać do poniedziałku…. Chciałam napisać do ginekologa ale jedynie mogłabym to zrobić przez portal znany lekarz, do tego wynik mi się nie chcial załadować w załączniku i jednak umówiłam się na teleporade. Wcisnęli mnie bo marudziłam ze jestem w ciąży ze pierwszy raz mi taki mocz wyszedł i nie wiem co mam robić. Czekam… i już nie wiem czy brzuch mnie boli ze stresu czy z tej infekcji.
Mi też wyszła raz podwyższona a drugi raz już 86, a i tak diabetolog kazał kontrolować i te kontrole pokazują, że nie jest za dobrze :( Teraz ciągle powyżej 100 rano. Muszę zmodyfikować kolację. Spróbuję by były mniejsze odstępy pomiędzy kolacją a śniadaniem. Może to poprawi trochę.

reklama
Do góry