Ja mam 16.07A która ma na 16-17.07?
reklama
Aurora84
Fanka BB :)
Ciąża już chyba nas trenuje na nocne wstawanie do maluchów Minus jest taki, że jak tak się kręcę, nie mogę spać to główka dopiero pracuje i się denerwuje, a to tylko wszystko się wydłużaJa też tak mam, o 3 pobudka i przez godzinę, dwie nie mogę usunąć. Masakra jakaś
Ja mam na styczeń 4.01 Ale powiem Ci że mój się tak zaangażował i jest na każdej wizycie ze mną wchodzi bez pytania. Pomimo pracy zrywa się i zrobi wszystko żeby tylko nagrać bicie serca. Pewnie w obecnych czasach wszystko jest zależne od placówki czy pozwoli mu wejść.Dziewczyny te z terminem z pierwszej połowy lipca którego grudnia macie prenatalne? (Ja mam 22 grudnia)
Tak zaczęłam się zastanawiać.... kiedy zabieracie ojca maleństwa na USG?
To moja pierwsza ciąża i nie mam doświadczenia. Myślałam że to się idzie razem jak już ciąża jest mocno zaawansowana, może połówkowe czy coś.... a teraz mignęło mi gdzieś w necie, że prenatalne to się robi przez brzuch i że wtedy pierwszy raz ojciec może zobaczyć też dzidzie.
Co myślicie?
martusiagajda
Cześć dziewczyny, miłego dnia życzę i trzymam kciuki za najbliższe wizyty ja niby wg USG na 6.07 ale zobaczymy co się zmieni na badaniu w środę. Wczoraj miałam intensywny dzień, padłam o 18 i spałam godzinę, za to w nocy od 3 do 5 rzucałam się na łóżku, a o 6.30 wstaję ogarnąć małą do przedszkola, naszczęście mąż dziś ją zawiózł a ja jeszcze poleżałam przed tv i nadrobiłam posty. Został nam tydzień do świąt, a przed nami dużo pracy, w tym roku my organizujemy wigilię, więc trzeba wziąć się w garść bi zacząć ogarniać. Wczoraj posprzątałam salon i trochę go przystroiłam, aż zrobiło się miło i świątecznie a Wy jak stoicie z przygotowaniami?
Załączniki
martusiagajda
Oj tak, chyba musimy się przyzwyczajać ja też mam wtedy milion myśli, co utrudnia zaśnięcie.Ciąża już chyba nas trenuje na nocne wstawanie do maluchów Minus jest taki, że jak tak się kręcę, nie mogę spać to główka dopiero pracuje i się denerwuje, a to tylko wszystko się wydłuża
martusiagajda
Cześć dziewczyny, miłego dnia życzę i trzymam kciuki za najbliższe wizyty ja niby wg USG na 6.07 ale zobaczymy co się zmieni na badaniu w środę. Wczoraj miałam intensywny dzień, padłam o 18 i spałam godzinę, za to w nocy od 3 do 5 rzucałam się na łóżku, a o 6.30 wstaję ogarnąć małą do przedszkola, naszczęście mąż dziś ją zawiózł a ja jeszcze poleżałam przed tv i nadrobiłam posty. Został nam tydzień do świąt, a przed nami dużo pracy, w tym roku my organizujemy wigilię, więc trzeba wziąć się w garść bi zacząć ogarniać. Wczoraj posprzątałam salon i trochę go przystroiłam, aż zrobiło się miło i świątecznie a Wy jak stoicie z przygotowaniami?
Madzia86G
Jezu nareszcie mogłam coś zjeść Od razu mi lepiej.
Ja też się przebudzam w nocy. Spać chodzę różnie ale przeważnie jest to 21. I też budzę się regularnie o 2 w nocy. Rano o 5:30 wstaje mąż do pracy i tu ja się też budzę i już nie śpię. O 7 muszę już coś zjeść, a nieraz czasami w nocy muszę wszamać jakiś jogurcik czy jedną kanapkę.
Byłam też jeszcze u fryzjerki i była w szoku jak wyglądają moje włosy. Zrobiły się cienkie, suche, sianowate, sztywne, rzadkie mimo że nie zauważyłam żeby mi jakoś strasznie wypadały. Tragedia po prostu.
Ja też się przebudzam w nocy. Spać chodzę różnie ale przeważnie jest to 21. I też budzę się regularnie o 2 w nocy. Rano o 5:30 wstaje mąż do pracy i tu ja się też budzę i już nie śpię. O 7 muszę już coś zjeść, a nieraz czasami w nocy muszę wszamać jakiś jogurcik czy jedną kanapkę.
Byłam też jeszcze u fryzjerki i była w szoku jak wyglądają moje włosy. Zrobiły się cienkie, suche, sianowate, sztywne, rzadkie mimo że nie zauważyłam żeby mi jakoś strasznie wypadały. Tragedia po prostu.
Wer-ka
Ja też wróciłam z badań, Pani tak zręcznie zmieniała te fiolki że szybko poszło. Ale kurcze, nie wiedziałam że tyle się czeka na wynik odczynu Coombsa. Będę mieć wynik w czwartek a wizyta w poniedziałek. Może mój lekarz mnie nie zje... miałam na to wystarczająco dużo czasu... eh.
reklama
Madzia86G
eeee ... nietez jestsescie takie wkurwione? rozgoryczone? poirytowane bez powodu, jak ja ? tez chce was rozerwac? czy tylko mnie aaaaaaaaaaaaaaa zaraz oszaleje~!!!!~!~!!
tak szczerze to od kiedy jestem w ciąży nie miałam jeszcze napadów złości, poirytowania, stanu wku#wienia .
W cyklach takie dni miałam regularnie około 2dni przed okresem ale od tamtego czasu jestem oazą spokoju