reklama
AgnieszkaGda
Fanka BB :)
To byłby dopiero najlepszy prezent świątecznyA może akurat na święta nasze Bo8ni zrobią nam niespodziankę i pokażą co tam rośnie między nogami
wiem... i naprawdę jestem solidnym pracownikiem, l4 omijałam szerokim łukiem, ale mam jakieś takie szalone poczucie obowiązku, no i że zostawiam w biurze dziewczyny, które już są na mnie wściekłe... boję się, że jak wrócę za 1,5 roku do pracy zawodowej to totalnie wypadnę z obiegu (jestem radcą prawnym) i że nie nadrobię zmian w przepisach. Mam wrażenie, że w firmie wszyscy patrzą na mnie jak na oszustkę.Majka skoro pracujesz to Twój pracodawca odkłada na Ciebie składki - więc to są Twoje pieniądze, należy Ci się możliwość przejścia na L4 bo na to zapracowałaś!
Majaga
Daj spokój, nie jesteś żadna oszustka. Należy Ci się L4 za te lata przepracowane. Myśl teraz o sobie i o dziecku.
wiem... i naprawdę jestem solidnym pracownikiem, l4 omijałam szerokim łukiem, ale mam jakieś takie szalone poczucie obowiązku, no i że zostawiam w biurze dziewczyny, które już są na mnie wściekłe... [emoji2962] boję się, że jak wrócę za 1,5 roku do pracy zawodowej to totalnie wypadnę z obiegu (jestem radcą prawnym) i że nie nadrobię zmian w przepisach. Mam wrażenie, że w firmie wszyscy patrzą na mnie jak na oszustkę.
Czy znajdę spośród Was kogoś kto choruje na nerwicę lękową + stany depresyjne, kto jest dalej na lekach lub odstawił w ciąży? Walczę o każdy tydzień żeby nie wracać jeszcze do leków, ale nie wiem ile wytrzymam. Może ktoś ma już jakieś przemyślenia w tym temacie?
kochana jesteś, dzięki!Daj spokój, nie jesteś żadna oszustka. Należy Ci się L4 za te lata przepracowane. Myśl teraz o sobie i o dziecku.
Justyna85.12
To mamy prenatalne w tym samym dniu Piękny BobasZobacz załącznik 1347029Ja już po wizycie. ;-) wszystko jest ok. Prenatalne 28 grudnia. A już jest ta zamknięta grupa?
Malgos123
Liczę bardzo na dziewczynkę, ale nie wiem czemu wydaje mi się że tam siedzi chłopak na co liczy mój mąż.Nie pomyślałam nawet o tym, masz jakieś myśli kto tam siedzi?
daariaa9
Ja mam 12+4Nie strasz…
Ja mam prenatalne w12+0….
Czyli już w 13 tygodniu…
reklama
Justyna85.12
Chodzisz na jakąś terapię?Czy znajdę spośród Was kogoś kto choruje na nerwicę lękową + stany depresyjne, kto jest dalej na lekach lub odstawił w ciąży? Walczę o każdy tydzień żeby nie wracać jeszcze do leków, ale nie wiem ile wytrzymam. Może ktoś ma już jakieś przemyślenia w tym temacie?