reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Marta1raz pisz od razu po wizycie mocno trzymam kciuki.
Aaagaa to już jeden dzień izolacji został :) Jak się czujecie?
Nie no, tylko niemąż kończy jutro. Mała w środę, a ja w czwartek :)
Czujemy się bardzo dobrze!! Tylko katar I brak węchu I smaku mieliśmy. Żadnych wiecej dolegliwości:) robiliśmy wczoraj wszyscy testy i już wszyscy negatywni :)

Mój też mi mówił że na to nic sie nie poradzi. U mnie dodatkowo występuje fakt ze to 1 ciąża i 35 lat. Na upartego to gdybym na siłę chciała w szpitalu zostać to i tak nic innego by nie zrobili bo nic innego zrobić się nie da. Nie ma żadnych zabiegów, kroplówek , zastrzyków coby mogło pomóc. Organizm za pomocą leku na podtrzymanie i leżenia musi sobie sam poradzić.
Super że dzidzia sobie rośnie 😊
U mnie identyko! Tyle tylko ze jestem pół roku młodsza hehe w czerwcu stuknie mi 35 ;) rozumiem cię w 100% ;)

reklama
Mnie wczoraj zupełnie przestało boleć wszystko, cały dzień byłam zadowolona ale wieczorem już wpadłam w panikę że bobo się zatrzymało i całą noc kręciłam. Dziś dolegliwości wróciły, tu ciągnie, tam kuje i w plecach boli, a teraz se myślę jaka głupia jesteś 🙈 dzidzia dała ci dzień luzu i panika 😁
Wlasnie to przechodze 😆 Bol przeszedl i lekkie palpitacje mam 🤪

Do góry