Mom2B
Fanka BB :)
Ja 34,5 i tez 1 ciąża musimy się wspieraćSuper, że wszystko dobrze i pod kontrolą! Ile to stresów nas kosztuje!!!! A to przecież początek w sumie
Ja też 35 lat i pierwsza ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 34,5 i tez 1 ciąża musimy się wspieraćSuper, że wszystko dobrze i pod kontrolą! Ile to stresów nas kosztuje!!!! A to przecież początek w sumie
Ja też 35 lat i pierwsza ciąża
Nie no, tylko niemąż kończy jutro. Mała w środę, a ja w czwartekMarta1raz pisz od razu po wizycie mocno trzymam kciuki.
Aaagaa to już jeden dzień izolacji został Jak się czujecie?
U mnie identyko! Tyle tylko ze jestem pół roku młodsza hehe w czerwcu stuknie mi 35 rozumiem cię w 100%Mój też mi mówił że na to nic sie nie poradzi. U mnie dodatkowo występuje fakt ze to 1 ciąża i 35 lat. Na upartego to gdybym na siłę chciała w szpitalu zostać to i tak nic innego by nie zrobili bo nic innego zrobić się nie da. Nie ma żadnych zabiegów, kroplówek , zastrzyków coby mogło pomóc. Organizm za pomocą leku na podtrzymanie i leżenia musi sobie sam poradzić.
Super że dzidzia sobie rośnie
Tak było. Tak samo jak kiedyś ludzie zyli bez lodówki i toalety Kiedya to byłoJa kiedyś usłyszałam że ciąża to nie choroba i że kiedyś kobiety w ciąży do pola chodziły i zaraz po ur z noworodkiem też bo co miały zrobić.
To ja chyba z was tu najstarsza bo 37 lat i pierwsza ciąża po latach starań i leczenia.Ja 34,5 i tez 1 ciąża musimy się wspierać
W czerwcu ooo a potem lada moment dzidziaU mnie identyko! Tyle tylko ze jestem pół roku młodsza hehe w czerwcu stuknie mi 35 rozumiem cię w 100%
Ja wstałam
O 10 ale w nocy nie mogłam spać. Syn się dwa razy zesikal do łóżka grrrr prawie 5 latek a często mu się zdarza niestety….
Mi w lutym 35U mnie identyko! Tyle tylko ze jestem pół roku młodsza hehe w czerwcu stuknie mi 35 rozumiem cię w 100%
O tl tak jak ja w lutym skończę 35Mi w lutym 35
Wlasnie to przechodze Bol przeszedl i lekkie palpitacje mamMnie wczoraj zupełnie przestało boleć wszystko, cały dzień byłam zadowolona ale wieczorem już wpadłam w panikę że bobo się zatrzymało i całą noc kręciłam. Dziś dolegliwości wróciły, tu ciągnie, tam kuje i w plecach boli, a teraz se myślę jaka głupia jesteś dzidzia dała ci dzień luzu i panika