reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Właśnie według moich obliczeń i gin, też jutro będzie 11+0 ta aplikacja daje mi dzień wcześniej nie wiem czemu? Ale obraz mnie cieszy ❤️ a ty jaka aplikacje masz? Dobrze Ci pokazuje? Kiedy miałaś ostatnia @?
Mam tę sama aplikację dlatego od razu wpadł mi w oko twój post 😄 i tak samo, jest dzień różnicy bo Preglife pokazuje mi na jutro a babyboom i z usg ginekologa na pojutrze.
Moja ostatnia @ była 28 września.

Hejo dziewczyny ale się uśmiałam z mojego małżonka 😂 tydzień czasu prosiłam żeby poszedł do piwnicy po choinkę bo twierdził że szkoda pieniędzy na nowa. A mi się marzyła na pniu. Mówię mu że jest w szarym końcu i duzoo będzie musiał wyjąć z tej piwnicy. Stwierdził że przesadzam. Dziś zebrał swoje 4 litery do piwnicy po czym wrócił z bąbkami i stwierdził że wygrałam. Mam sobie zamówić choinkę na pniu 😂😂

Hejo dziewczyny ale się uśmiałam z mojego małżonka 😂 tydzień czasu prosiłam żeby poszedł do piwnicy po choinkę bo twierdził że szkoda pieniędzy na nowa. A mi się marzyła na pniu. Mówię mu że jest w szarym końcu i duzoo będzie musiał wyjąć z tej piwnicy. Stwierdził że przesadzam. Dziś zebrał swoje 4 litery do piwnicy po czym wrócił z bąbkami i stwierdził że wygrałam. Mam sobie zamówić choinkę na pniu 😂😂
Też mamy na pniu, mi się chciało żywej w tym roku ale chce już ubierać w następnym tyg a mamy ogrzewanie podłogowe i pewnie by miała trudno się utrzymać

Ja mam żywa:)

Załączniki

• aa013690-3f24-4a8d-8222-b03c5946b1f8.jpg
    aa013690-3f24-4a8d-8222-b03c5946b1f8.jpg
    147,7 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry