Właśnie według moich obliczeń i gin, też jutro będzie 11+0 ta aplikacja daje mi dzień wcześniej nie wiem czemu? Ale obraz mnie cieszy a ty jaka aplikacje masz? Dobrze Ci pokazuje? Kiedy miałaś ostatnia @?@Ewelina& u mnie jutro wyskoczy taki sam termin ❤
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Mam tę sama aplikację dlatego od razu wpadł mi w oko twój post i tak samo, jest dzień różnicy bo Preglife pokazuje mi na jutro a babyboom i z usg ginekologa na pojutrze.Właśnie według moich obliczeń i gin, też jutro będzie 11+0 ta aplikacja daje mi dzień wcześniej nie wiem czemu? Ale obraz mnie cieszy a ty jaka aplikacje masz? Dobrze Ci pokazuje? Kiedy miałaś ostatnia @?
Moja ostatnia @ była 28 września.
No moja 27.09Mam tę sama aplikację dlatego od razu wpadł mi w oko twój post i tak samo, jest dzień różnicy bo Preglife pokazuje mi na jutro a babyboom i z usg ginekologa na pojutrze.
Moja ostatnia @ była 28 września.
Andziulka30+
Hejo dziewczyny ale się uśmiałam z mojego małżonka tydzień czasu prosiłam żeby poszedł do piwnicy po choinkę bo twierdził że szkoda pieniędzy na nowa. A mi się marzyła na pniu. Mówię mu że jest w szarym końcu i duzoo będzie musiał wyjąć z tej piwnicy. Stwierdził że przesadzam. Dziś zebrał swoje 4 litery do piwnicy po czym wrócił z bąbkami i stwierdził że wygrałam. Mam sobie zamówić choinkę na pniu
Też mamy na pniu, mi się chciało żywej w tym roku ale chce już ubierać w następnym tyg a mamy ogrzewanie podłogowe i pewnie by miała trudno się utrzymaćHejo dziewczyny ale się uśmiałam z mojego małżonka tydzień czasu prosiłam żeby poszedł do piwnicy po choinkę bo twierdził że szkoda pieniędzy na nowa. A mi się marzyła na pniu. Mówię mu że jest w szarym końcu i duzoo będzie musiał wyjąć z tej piwnicy. Stwierdził że przesadzam. Dziś zebrał swoje 4 litery do piwnicy po czym wrócił z bąbkami i stwierdził że wygrałam. Mam sobie zamówić choinkę na pniu
To ja jestem jeden dzień do przoduDziewczyny patrzcie na to
AgnieszkaGda
Dziewczyny jakich aplikacji ciążowych używacie? Ja jeszcze nie mam ale chcę jakąś ściągnąć!
Hanaśmietana
AgnieszkaGda
O tl tak jak ja w lutym skończę 35
Mi w lutym 35
U mnie identyko! Tyle tylko ze jestem pół roku młodsza hehe w czerwcu stuknie mi 35 rozumiem cię w 100%
Wow, ile tu jest 35W czerwcu ooo a potem lada moment dzidzia
A jestem ciekawa skąd jesteście, może ktoś z Trójmiasta?
reklama
Madzia86G
Drzwi dąb sonoma ?Ja mam żywa