Andziulka30+
Fanka BB :)
Dziewczyny które mają kredyt hipoteczny lub jakikolwiek. Spójrzcie na procenty bo ja jestem załamana. Z 2.25 na 4,5 wzrosło... Katastrofa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co stosujesz? Mnie trochę kwasy pomogły ale boję się za często, że sobie przypalę tą buzię.Oj to współczuje. Wiem jak to jest bo wcześniej miałam trądzik później sie ogarnęła buzia ze wyszły tylko z 2-3 syfki reszta plamy po poprzednich, a jeszcze pare dni przed testem jak już doszło do implantacji to wysyp niesamowity pryszcz na pryszczu aż wstyd mi było wyjść rano do teściowej. Teraz dużo środków i trochę sie ogarnęła ale nadal jest gorzej niż przed ciążą. Nic chyba nie zrobimy o ile samo nie przejdzie
Koleżanka tak ma 3 chłopaków ale innej się udało przy trzecim na córkę Za to kolega ma trzy dziewczyny i chłopaka się doczekali 4My mamy syna w domu. Mąż jest przekonany, że w brzuchu jest drugi chłopak, mi się zdaje, że dziewczynka, bo czuję się zupełnie inaczej. Nawet rozmawialiśmy, ze będę chciała starać się o trzecie za jakiś czas jak się okaże, że będzie 2chlopakow [emoji86]
O matko! Masakra. Słyszałam że mają podnieść ale myślałam że do 3 podniosą.Dziewczyny które mają kredyt hipoteczny lub jakikolwiek. Spójrzcie na procenty bo ja jestem załamana. Z 2.25 na 4,5 wzrosło... Katastrofa
Widzę, że o 50 pkt czyli włąsnie tak jak myślałam oprocentowanie łącznie nam wyjdzie ok 3% to jeszcze nie ma tragedii, właściwie wracamy do tego co było przed epidemiąO matko! Masakra. Słyszałam że mają podnieść ale myślałam że do 3 podniosą.
Koleżanka tak ma 3 chłopaków ale innej się udało przy trzecim na córkę Za to kolega ma trzy dziewczyny i chłopaka się doczekali 4
Ja już w łóżeczku leżę, dzisiaj się napracowałam i jesteśmy padnięta… a mezulek mi wyskakuje z tekstem „chcesz mandarynek” i podsuwa mi pod nos głupie pytania mi zadaje, chociaż powiedziałam sobie ze już na dzisiaj dosyć ale zjadłam.Narobiliście smaka na mandarynki i wlasnie zjadłam kilogram. Ale były pyszne