Ja w pierwszej ciąży Boże pochłonęłam z tonę Michałków, serio, budziłam się w nocy siku i musiałam nawet zjeść.Nie obrażaj moich mandarynek heheh w najgorszych momentach one były najlepszym moim przyjacielem hehe. Serio lepsze one niż jak 7 lat temu kebsy masakra ile ja wtedy kebsow zjadłam a później 25 kg przez ciążę przybyło
reklama
A teraz na śniadanie wchodzi mi głównie wędlina albo serek topionyJa w pierwszej ciąży Boże pochłonęłam z tonę Michałków, serio, budziłam się w nocy siku i musiałam nawet zjeść.
A badałaś ft4? Dopiero biorąc pod uwagę te dwa wyniki lekarz powie Ci co i jak. Ale na Twoim miejscu bym się nie stresowała - na początku ciąży problemem jest za wysoki poziom niż za niskiDziewczyny mój wynik tsh 0,02 - mega niskie. Któraś wie ci to oznacza?
Majaga
Fanka BB :)
Ja pod koniec ciąży jadłam Grześki, właśnie mi się przypomniało [emoji28][emoji85][emoji85] aby nie chodzić na dwa razy brałam sobie po dwa od razu [emoji85][emoji85][emoji85]
Ja w pierwszej ciąży Boże pochłonęłam z tonę Michałków, serio, budziłam się w nocy siku i musiałam nawet zjeść.
Mom2B
Lekarz może idp na wszystko aczkolwiek każda tu pyta o wieleBez względu na wszystko zawsze na pytanie odpowie Ci lekarz to jest najzdrowsza droga
HappyBabyMama
Tak ft 4 w porządku. Mam dzie konsultacje z endo.A badałaś ft4? Dopiero biorąc pod uwagę te dwa wyniki lekarz powie Ci co i jak. Ale na Twoim miejscu bym się nie stresowała - na początku ciąży problemem jest za wysoki poziom niż za niski
HappyBabyMama
Dziewczyny jestem po wizycie. Jest piękny dzidziuś 8+6 2 cm serduszko bije. Z kosmowka już wszystko Ok. Jestem przeszczęśliwa!
CiagleNiewyspana
Tydzien temu mialam 8+6 i tez 2 cm Bobek oby tak dalej, niech rosną nam zdrowoDziewczyny jestem po wizycie. Jest piękny dzidziuś 8+6 2 cm serduszko bije. Z kosmowka już wszystko Ok. Jestem przeszczęśliwa!
Madzia86G
Ja sobie właśnie choinkę udekorowałam i taką lampkę do okna postawiłam, skrzata posadziłam obok choinki ... i teraz leżę jak jakaś ryba wyjęta z wody
serce mi wali jak głupie. Nie żeby szybko tylko tak mocno po prostu wali.
serce mi wali jak głupie. Nie żeby szybko tylko tak mocno po prostu wali.
reklama
Ironka
Jeśli bierzesz Euthyrox lub Letrox to może za dużą dawkę. Spokojnie niższe tsh nie jest tak niebezpieczne jak wysokie. Lekarz pewnie dobierze inną dawkę.Dziewczyny mój wynik tsh 0,02 - mega niskie. Któraś wie ci to oznacza?