Madzia86G
Fanka BB :)
Toście mnie dziewczyny nie pocieszyły ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehh no cóż świetne badanie . Może Ci posmakuje moja siostra miesiąc temu byka to mowila ze tak jej smakowało ze chciala prosić i dolewke hehehToście mnie dziewczyny nie pocieszyły ...
Toście mnie dziewczyny nie pocieszyły ...
Cały czas staram się siebie uspokajać , cgyba się uspokoję jak zobacze serduszkoja jestem bez poronienia a tez na poczatku tak przezywalam jak nie wiem, potem sie troche uspokoilo, choc nie powiem ze czasem tez mnie trzesie ale staram sie jakos uspokajac
tez mam z lewej storny doktor mi mowilwczoraj byłam na wizycie, i już miałam się pytać czy owulacja była z lewego jajnika i czy dzieciątko jest tam umiejscowione bo mnie tam pobolewa, ale lekarz mnie uprzedził i wypalił „dzidziuś pochodzi z prawego jajnika” także… myśle ze zle sobie to chcemy tłumaczyć.
jestem glodna bo bylam 5 lat na diecie a teraz jak sie spuscilam ze smyczy to jem za 5 heheheCzy wy tez jesteście o wiele bardziej głodne? Jem kolacje tak jak zawsze jadłam, dodatkowo zjem więcej kanapkę lub jogurt, a od ponad tygodnia o 4 rano budzę z bólem brzucha z głodu ze już zasnąć nie mogę i muszę wstać iść coś zjeść I jeszcze 4 dni z rzędu śni mi się ze mam ogromne plamienie z żywa krwią a w jeden dzień ze poroniłam boje się spać normalnie
jheheh ja zobaczylam i uspokoilmla sie na chwile a potem znow widocznie taki nasz urokCały czas staram się siebie uspokajać , cgyba się uspokoję jak zobacze serduszko