daariaa9
Fanka BB :)
Tez jeszcze nie mamNie wiem dlaczego. Może dlatego ze mam jescze karty coazy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez jeszcze nie mamNie wiem dlaczego. Może dlatego ze mam jescze karty coazy.
O właśnie wujek Google to to co lekarzd nie lubią. Mój moja siostrę 3 razy opoerdzielil za czytanie. Mi za ka,dym razem mówi " nie przeszukuj internetu " heheTeż się nad tym właśnie zastanawiam od wczoraj znów dzisiaj padło, że jednak wypada tą heparynę niedługo będzie mi się po nocach śniła . To jest ten moment kiedy lekarze wkurzają się na wujka google ja trochę żałuję, że za dużo zbadałam tak jak powiedziałam. . Też mam wrażenie, że normalnie kobiety rodziły i rodzą dzieci bez tysięcy wspomagaczy. Zaczynam odnosić wrażenie, że niedługo sam fakt bycia w ciąży będzie wymagał luteiny, acardu, heparyny i setki leków, które oczywiście w niektórych przypadkach są konieczne ale aż tylu ? Podobno są stanowiska, żeby w ogóle wycofać się z badania Pai itp. bo nie mają takiego znaczenia jak się przypisuje dużo lekarzy od początku mówi o metylowanym kwasie foliowym dla świętego spokoju i super . Ja już nie zamierzam się wgryzać w temat, bo tylko niepotrzebnie stresuję maleństwo i siebie podtrzymuję, że liczę na zdrową ciążę do 40 tygodnia no może być 39
Bo to największa zguba każdy jest inny ja jestem fizjoterapeutką i jak czasami poczytam coś w necie albo posłucham pacjentów to mi oczy z orbit wychodzą trzeba lat, żeby ogarnąć jak odsiać ziarno od plew, także nie ma co się bawić w ginekologaO właśnie wujek Google to to co lekarzd nie lubią. Mój moja siostrę 3 razy opoerdzielil za czytanie. Mi za ka,dym razem mówi " nie przeszukuj internetu " hehe
Trochę trzeba zbić. Myślę że dostaniesz Euthyrox lub Letrox i poleci w dół. Nie ma tragedii póki co.To jak już jesteśmy przy badaniach wczoraj pierwszy raz robiłam TSH i wyszło mi 3,454 - wydaje mi się, że trochę za dużo?
Dziewczyny które miały podobne wyniki, co Wam na to powiedzieli lekarze?
Ty to jesteś rozsądny człowiek jeszcze raz dzięki za wczorajTrochę trzeba zbić. Myślę że dostaniesz Euthyrox lub Letrox i poleci w dół. Nie ma tragedii póki co.
Ja mam na szczęscie heparynę (Fraxiparine 0,4) za freeSzykowałam się za 500 wczoraj za sama heparynę na 20 dni zapłaciłam 230 No niestety ciąża kosztuje …
Ja jedynie nie wiem co to to allo przeciwciała i miałam jeszcze ft 4 i dodatkowo już kazał zrobić doktor pappe żeby była gotowa na prenatalne. Tylko, że nie mnie dużo zgadzało się z tym skierowaniem z nfz i płaciłam tylko 125 zł (w tym ta pappa wyszła 70 zł)Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie które mam zlecone są tak bardzo potrzebne ? Któraś miała podobny zestaw? Boje się ze zapłacę 500zl za te badania czy pojemnik do ogólnego badania moczu to ten większy w aptece? Bo wiem ze jest jeszcze taka mała fiolka. do tego mam sprawdzać często tsh bo mi skacze mimo leków pół wypłaty na lekarza i badania
Jak masz ten kwitek to pokaz lekarzowi i przypną do karty ciąży ja mam odczepić z mojej starej i przypiąć do nowejO rety grupę krwi miałam robiona rok temu w szpitalu po stracie i dostałam kwitek jakiś potwierdzający to by było to ?
A z jakiej przyczyny lekarz zdecydował o stosowaniu heparyny w Ciebie? Masz wyniki badań które by świadczyły np o mutacjach.Nie wiem ja dostaje receptę na 100%