Madzia86G
Fanka BB :)
No to to jest pytanie dla mnieO tak kakałko to zdecydowanie lekarstwo na całe zło każdego dnia obowiązkowo muszę wypić na poprawe humoru Dziewczyny bezdzietne na l4 pytanie do Was co robicie ? Ja szukam sobie jakiś zajęć ale i tak w sumie większość dnia przesypiam. Czekam az ten grudzień dobiegnie końca i wkroczymy w drugi trymestr. Nudności ustąpią napewno samopoczucie się poprawi i może więcej energii nabiorę bo teraz jestem nie do życia.
eee co ja robię
jak mam totalnego leniwca , ale takiego że naprawdę mózg se wyjechał na Bahamy to skupiam się żeby aby zrobić mężowi kanapki do pracy i żeby obiad ogarnąć.
Twraz akurat taki ,,sezon" na przedświąteczne sprzątania, więc powoli sobie wszystko ogarniam i robię pożądki totalnie w każdej szufladce.
A tak w wolnych chwilach, to ja mam tu taki hafcik do wyszywania metodą krzyżykową do skończenia ( 3 lata w sumie to mi tak leży a zostało mi jakieś 10% ), przeglądam różne strony kulinarne bo uwielbiam pichcić więc nadaża się wiele wolnych okazji dla jakichś nowości, tv- stare filmy, kocham filmy z lat '60 a przy mężu ciężko bo on się zanudza przy takich filmach.
Po świętach to kompletnie nie wiem co będę robić aż do wiosny.