reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Mi tez buzują napisałam wcześniejszych post xeby was uspokoić żeby trochę pozytywów wnieść a w podzięce dostslam taki że odechciało mi się tu wchodzic. Co z tego że z pierwszym dzieckiem zaszlam w pierwszym cyklu co z tego że nastepna ciaza skończona poronieniem była po pół roku starań a kolejna tez z poronieniem w pierwszym cyklu i teraźniejsza w cyklu po poronieniu. A czyli osoby które się dłużej staraly mają prawo wieksze do cierpienia i użalania się ja nawet prawa dla uspkojenia was nie mam bo co bo niby mi w życiu było lepiej innym gorzej. A g.... prawda nie zna mnie żadna i nie wie o mnie nic. Mój post miał was uspokoić a zrobiło mi się tylko przykro bo w podzięce dostalam taki którego bym się w życiu nie spodziewała. I serio myślę nad odejściem stad bo przecież jestem taka zła i nie Dobra bo chciałam dobrze.
Nie oceniam, czy mialas gorzej czy nie. Chodzi mi o to, ze kazda przechodzi z nas inaczej, kazda ma inna psychike i rady „zacznijcie myslec pozytywnie” nic nie zmienia. Kazda z nas ma tutaj jeden cel. Zycze sobie, kazdej z osobna i Tobie, zeby wszystko dobrze sie skonczylo. Tyle.

reklama
Mi tez buzują napisałam wcześniejszych post xeby was uspokoić żeby trochę pozytywów wnieść a w podzięce dostslam taki że odechciało mi się tu wchodzic. Co z tego że z pierwszym dzieckiem zaszlam w pierwszym cyklu co z tego że nastepna ciaza skończona poronieniem była po pół roku starań a kolejna tez z poronieniem w pierwszym cyklu i teraźniejsza w cyklu po poronieniu. A czyli osoby które się dłużej staraly mają prawo wieksze do cierpienia i użalania się ja nawet prawa dla uspkojenia was nie mam bo co bo niby mi w życiu było lepiej innym gorzej. A g.... prawda nie zna mnie żadna i nie wie o mnie nic. Mój post miał was uspokoić a zrobiło mi się tylko przykro bo w podzięce dostalam taki którego bym się w życiu nie spodziewała. I serio myślę nad odejściem stad bo przecież jestem taka zła i nie Dobra bo chciałam dobrze.
Nigdzie się nie wybieraj! Przecież już niedługo ktoś będzie musiał Ci doradzić w wyborze najlepszego wyścigowego wózka dla dzidziutka i sprzedać newsa o wyprzedażach ciuchów dla przyszłych mamusiek! ;)

reklama
Do góry