reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Moje dziecko to był dramat w kwestii spania. Wszystkie plany o osobnym pokoju osobnym spaniu poszły w odstawkę. Musiałam zmienić. Jego łóżeczko mogłabym śmiało sprzedać jako „nowe”. Nie bez przyczyny tyle czasu był jedynakiem.
Ja chyba najbardziej się tego obawiam, ze czeka mnie poraz kolejny spanie we troje 😂 corka u nas była bardziej wymagająca i mimo ze zasypiała u siebie to i tak u nas w nocy ladowala 😂 nie dało jej się odłożyć do łóżeczka…

reklama
Etam, da się [emoji2960], mój w łóżeczku ze szczebelkami spał chyba raz, po porodzie na początku spał w dostawce, a od jakiegoś lipca (?) 2020 śpi tylko z nami [emoji6]
Moje dziecko to był dramat w kwestii spania. Wszystkie plany o osobnym pokoju osobnym spaniu poszły w odstawkę. Musiałam zmienić. Jego łóżeczko mogłabym śmiało sprzedać jako „nowe”. Nie bez przyczyny tyle czasu był jedynakiem.

A ja mam kontakt z koleżanką z porodówki 😄
Ja tez mam kontakt 😉 w ogóle wiecie co nas tak naprawdę połączyło? Mojemu synkowi nie wychodziło za nic w świecie badanie słuchu. Ani na jedno ani na drugie ucho. Wychodziłyśmy ze szpitala z dużym prawdopodobieństwem głuchoty. Pamietam jak ona mnie wtedy pocieszała ❤️ Po 3 latach mnie odnalazła. Z informacja ze urodziła 3 dziecko. I także nie wyszło im badanie słuchu… moj synek był bardzo zalany wodami, bo kolejne badanie na specjalistycznym już sprzęcie po 3 miesiącach wyszło prawidłowo. Jej synek niestety jest głuchy 😢 ale całe szczęście są już po operacji wszczepienia implantów 👍

Ja tez mam kontakt 😉 w ogóle wiecie co nas tak naprawdę połączyło? Mojemu synkowi nie wychodziło za nic w świecie badanie słuchu. Ani na jedno ani na drugie ucho. Wychodziłyśmy ze szpitala z dużym prawdopodobieństwem głuchoty. Pamietam jak ona mnie wtedy pocieszała ❤️ Po 3 latach mnie odnalazła. Z informacja ze urodziła 3 dziecko. I także nie wyszło im badanie słuchu… moj synek był bardzo zalany wodami, bo kolejne badanie na specjalistycznym już sprzęcie po 3 miesiącach wyszło prawidłowo. Jej synek niestety jest głuchy 😢 ale całe szczęście są już po operacji wszczepienia implantów 👍
A powiedz mi proszę, czy te implanty zapewnią mu już słuch czy po prostu coś poprawiają ale i tak trzeba będzie komunikować się w migowym. U mojego syna też na początku nie chciało wyjść badanie na jedno ucho. Trzeba było dobrze wyczyścić i się udało. Stres okropny..

A powiedz mi proszę, czy te implanty zapewnią mu już słuch czy po prostu coś poprawiają ale i tak trzeba będzie komunikować się w migowym. U mojego syna też na początku nie chciało wyjść badanie na jedno ucho. Trzeba było dobrze wyczyścić i się udało. Stres okropny..
Mały miał niecałe 2 lata jak wszczepiono mu pierwszy implant. Drugi mozna było dopiero po roku wszczepiać. No on w ogóle nic nie słyszał… ale mając te implanty słyszy normalnie. Można się z nim porozumiewać za pomocą mowy 😊

Co do naszego forum jak byłam z synkiem w ciąży to mamy fantastyczny kontakt do dziś. Widziałyśmy się dwa razy większą ekipą w tym z @Ewelina-elf a tak to miałam przyjemność gościć kilka dziewczyn u siebie, albo ja byłam w odwiedzinach jak np. zabrałam syna w wakacje nad morze (polecieliśmy na kilka dni we dwoje), innym razem jadąc na wakacje w góry itd. Dziewczyny są mi mega bliskie. Z dziewczyną z porodówki miałam też bardzo długo kontakt. Nasze dzieci później chodziły do jednego żłobka :) widziałyśmy się na sushi. Natomiast powiem Wam, że dodałam się do jednej grupy na fb I się wypisałam. Nie da się czytać niektórych kobiet, tego jak jadą po innych kobietach. No coś okropnego.

reklama
Mały miał niecałe 2 lata jak wszczepiono mu pierwszy implant. Drugi mozna było dopiero po roku wszczepiać. No on w ogóle nic nie słyszał… ale mając te implanty słyszy normalnie. Można się z nim porozumiewać za pomocą mowy 😊
Super! Niesamowite jak poszła ta technologia do przodu! Coś niesamowitego ❤️Takie implanty są refundowane czy trzeba samemu zapłacić?

Do góry