justyska89
Fanka BB :)
Wiesz co mi dobrze wchodzi i nie muli po tym. Z herbapolu kupilam imbir pomarańcza i pigwa może i tobie trochę pomożeMeliska wypita, nawet weszła ale bez rewelacji. Zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co mi dobrze wchodzi i nie muli po tym. Z herbapolu kupilam imbir pomarańcza i pigwa może i tobie trochę pomożeMeliska wypita, nawet weszła ale bez rewelacji. Zobaczymy
najzwyklejszą bambinoA jakiej oliwki używałaś?
mam tak samo, część wypłaty jeszcze niedawno była "na lewo" i teraz dostanę o tysiaka mniej. Staram się jak najdłużej popracować żeby ta średnia z ost. 12 mcy była lepsza do wyliczeń zasiłku. Ale nie wiem czy długo dam radę. My akurat mocno to odczujemy, ten brak tysiaka.Ja też mam na papierze najniższa krajowa a normalnie ponad 3tys zarabialam. Trochę mnie to martwi bo ja raczej do pracy nie wrócę z racji dużego dźwigania. Także co miesiąc odchodzi ponad tysiąc zł. Na szczęście mąż dobrze zarabia więc damy radę.
miałam owulacje dokładnie w ten sam dzień, ja też zawsze czuję kiedy mamNapewno będzie dobrze najważniejsze że jest pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym a nie puste jajo. A ty jakie masz cykle bo niewiem czy dobrze kojarzę ale jakies chyba długie???? Ja owulacje mialam 15.10 na 100 % bo mnie zawsze jajnik boli wtedy bardzo
Niestety u nas nie ma innej alternatywy dla tego testu (słyszałam że w niektórych krajach pozwalają ciężarnym na wypicie coli zamiast tego świństwa).Dziewczyny wiecie może czy jest w ogóle jakas alternatywa dla testu obciążenia glukoza..? Zastanawiam się czy jak tym razem zwymiotuje wcześniej niż końcówka badania (wtedy lekarz przyjął, ze to co miało się wchłonąć, wchłoneło się, a wymioty na koniec nie miały wpływu na wynik) to będą mi kazali powtarzać do skutku, czy jest jakies inne wyjście ?
ja miałam na pierwszej wizycie plus usg piersi gin mi robiła.Dziewczyny a ja mam takie pytanie, czy któraś z Was miała badanie piersi podczas wizyty w ciąży?
Moja ostatnia ginekolog mówiła że takowe się w ciąży robi, natomiast mój aktualny lekarz o tym póki co nie wspominał
Przy córkach nie miałam, a usg robię co rok bo jestem obciążona niestetyDziewczyny a ja mam takie pytanie, czy któraś z Was miała badanie piersi podczas wizyty w ciąży?
Moja ostatnia ginekolog mówiła że takowe się w ciąży robi, natomiast mój aktualny lekarz o tym póki co nie wspominał
Miałam robione dwa razy, raz w luxmedzie- takie raczej po lebkach i drugi raz prywatnie - mega dokladnoe, az w szoku bylam. Dodatkowo mam skierowanie na usg piersi, podobno tetaz standardowo powinni kierować.Dziewczyny a ja mam takie pytanie, czy któraś z Was miała badanie piersi podczas wizyty w ciąży?
Mój ostatni gin mówił, że w ciąży nie robi, bo gruczoły tak sie zmieniają, że i tak nie wylapie drobnych zmian i jak wcześniej badałam się regularnie to nie widzi takiej potrzeby, robił mi dopiero po porodzie, po zakończeniu karmienia. Teraz zmieniłam gina, to ten aktualny też nic nie mówił o badaniu piersi, ale o cytologię np pytał. Chyba zależy też od tego kiedy było ostatnie badanie. Sama jestem ciekawa co inni ginekolodzy mówią na ten temat.Dziewczyny a ja mam takie pytanie, czy któraś z Was miała badanie piersi podczas wizyty w ciąży?