reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Dziewczyny ale mam chujsteczkowy dzień.... Chodzę zła jak osa. Syn drze się w niebogłosy a mi pęka głowa. Jestem nie wyspana... Wiecznie głodna... Poprostu koszmarny dzień... Byle do 17 i badania. Może się ogarne po tym.

reklama
Dziewczyny ale mam chujsteczkowy dzień.... Chodzę zła jak osa. Syn drze się w niebogłosy a mi pęka głowa. Jestem nie wyspana... Wiecznie głodna... Poprostu koszmarny dzień... Byle do 17 i badania. Może się ogarne po tym.
Ja też mam mega słaby dzień, jestem strasznie zmęczona, snuje się po domu bez celu albo leżę jak kłoda i próbuje opanować okropne mdłości, niedługo zbieram się na wizytę, oby ona poprawiła mi humor 🤞

Mnie męczą mocne nudności od wczoraj, dziś już leciałam do wc akurat jak skończyłam sprzątać ale skończyło się bez wymiotów. Tak samo mi nie podchodzi nic do picia, wmuszam w siebie wodę żeby się nie odwodnić 😩 wczoraj lekarz wypisał mi 15 badań, czekam do wypłaty już się boje. Tez mam glukozę z obciążeniem 😩

mam wszystko to co ty oprócz dziecka :) hehe zaraz koniec roboty jade na chinczyka sie odstresowac :)

U mnie dziś też ciezki dzień ;/ ciągle leżę jest mi nie dobrze piersi bolą, zjadłam obiad i znów leżę 🙈 na 18 roraty z córką, chyba pójdzie z Tata ja zostane z synem w domu,
Dziś dzwonili do mnie z przedszkola że na syna została założona kwaratanna do soboty bo miał kontakt z osobą zarazona na covid , i cała jego grupa jest na kwaratannie, a w sobotę mieliśmy iść na imprezkę, i chyba pójdzie tylko mąż z córką a ja będę z synem w domu. Wszystkim życzę dobrego dnia! :)

Dziewczyny, u mnie ostatnia miesiączka 23 września. Ale chyba straciłam nadzieję... 😭 Na pierwszej wizycie byłam 9 listopada i był to 5t2d więc wcześnie i ciaza zdecydowanie młodsza niż wynika z OM. Ale w poprzedniej ciąży też tak miałam, różnica prawie 3 tygodnie 🙉 a córcia za chwilę skończy już 3 latka ❤️ teraz sytuacja co najmniej dziwna... dziś byłam na kolejnej wizycie z której wynika ze to 6t5d więc strasznie mało ta ciąża urosła 😭 dodam, że nadal jest tylko puste jajo bez zarodka 💔 chociaż z usg termin wychodzi na 14 lipca... moja Pani dr zaleciła zrobić mi bęte jutro i w piątek i dać jej znać o wyniku, żeby zobaczyć co dalej.... jakoś nie umiem być dobrej myśli 😭 bóle piersi ustały, nudności też... wykończę się psychicznie do następnego wtorku. A może macie podobne historie swoich poprzednich ciąż?
Oczywiście wszystkim nam gratuluję tak czy tak i zycze duuuzo zdrówka ❤️
Kochana nie trać nadziei, ja akurat miałam inna historie ze stratą ale koleżanka moja np jechała już do szpitala na zabieg, usg i nic, rano miał być zabieg, przed zabiegiem znów usg i szok serduszko bijące ❤️

Ja to od jakiegoś czasu to serio nie do życia jestem. Głównie przez bóle głowy i mdłości, wymioty. Nawet nie mam siły popatrzeć na zadania córki i ja spytać czy dobrze przygotowana. Mąż z nią siedzi

mi najlepiej sie oliwka sprawdziła, ładnie brzuch nawilżała i na dłużej starczała...rozstępów jako takich nie mialam...po ciazy mi dopiero wyszly dwa malutkie na boku...nie wiem na ile to zasługa oliwki, a na ile genów 🤷

Właśnie wstałam z drugiej drzemki 🙈 co za dzien 😂

Wgl dziewczyny ktore robiły kiedys awidnosc jak dlugo czekałyście na wyniki? Ja robilam wczoraj rano w synevo i do dzisiaj cisza
A jakiej oliwki używałaś?

Ja to od jakiegoś czasu to serio nie do życia jestem. Głównie przez bóle głowy i mdłości, wymioty. Nawet nie mam siły popatrzeć na zadania córki i ja spytać czy dobrze przygotowana. Mąż z nią siedzi
Mamy podobnie. Ja tak się trochę śmieję przez łzy, że z corcią miałam straszne mdłosci, z synkiem okropnie bolala mnie głowa, myślałam, że nic mnie nie zdziwi, a tu kombo - 2 w jednym 🤣

reklama
Do góry