reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Ja dzisiaj walcze z brzuchem. Ciągnie raz z jednej, raz z drugiej str. Kłucie zblizone do owulacyjnego… Tak zle, tak niedobrze. Nie boli zle, boli tez strach oblatuje.

reklama
Dziewczyny, jakie objawy miałyście w 5t3d? Albo ogólnie w 5t? Wiem że każda ciąża jest inna i nie należy się porównywać, ale jestem bardzo ciekawa:) czy już miałyście takie fest mdłości, czy delikatne raczej:)

Dziewczyny, jakie objawy miałyście w 5t3d? Albo ogólnie w 5t? Wiem że każda ciąża jest inna i nie należy się porównywać, ale jestem bardzo ciekawa:) czy już miałyście takie fest mdłości, czy delikatne raczej:)
W 5tyg ... to w sumie tylko bóle podbrzusza. Od 6tyg zaczęły boleć mnie piersi i miałam strasznie wzdęcia, jeden jedyny dzień było mi ciut niedobrze.
W 7tyg pojawił się wstręt do kawy, podbrzusze przestało boleć.
Ja mam te szczęście że obyło się bez wymiotów i oby tak zostało.

Ja mdłości miałam już w 5 tyg, i to dość mocne, trzymają cały czas i raz za czas wymioty. Ale w ciążach z córkami mdłości zaczęły się ok 7,8 tyg.

Mam podobnie, po kilku niemiłych sytuacjach wybieram ginekologa mężczyzne. Dziwne mam doświadczenia z kobietami..niedelikatne, opryskliwe
Ja wczoraj byłam u dr Pajtasz i cudownie wszystko tłumaczyła, bardzo mnie uspokoiła, pokazała wszystko bardzo dokładnie. Złego słowa nie mogę powiedzieć o Pani dr. Z dr Anetą Myszczyszyn miałam przyjemność w szpitalu i też jedna z najbardziej ludzkich twarzy mojego porodu. Natomiast miałam złe doświadczenie (nie w ciąży) z zarówno lekarzami (np. Waldemar Orzechowski) jak i lekarkami, więc wg mnie naprawdę przede wszystkim to zależy od człowieka a nie płci. Teraz na pierwszej wizycie byłam u dr Winiarskiej i było ok. NIe rozpłynę się nad nią ale było w porządku, za to w poprzedniej ciąży zmieniłam dr Lucynę Domańską-Burczy na dr Barwińskiego bo właśnie była niemiła, opryskliwa i nie słuchała co do niej mówię. Może do serca wzięła sobie drugi człon nazwiska.

reklama
Do góry