Mom2B
Fanka BB :)
ja mam znowu bradykardie :/ ciekawe czy co też szkodziZapomniałam wam powiedzieć. Pani doktor powiedziała mi, że przez moją tachykardie mogę mieć cesarskie cięcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam znowu bradykardie :/ ciekawe czy co też szkodziZapomniałam wam powiedzieć. Pani doktor powiedziała mi, że przez moją tachykardie mogę mieć cesarskie cięcie
Spokojnie. Większość z nas po troszku panikuje w takich chwilach. Pamietaj że prędzej czy później kazdej z nas ustaną objawy pierwszego trymestru. To że teraz ich nie masz nic nie znaczy.Obiecałam sobie nie świrować, nie myśleć, w razie czego wyłączyć się z forum ale chyba nie potrafię..[emoji17] dziś czuję się jakbym wogole nie była w ciąży.[emoji25] Brak jakichkolwiek objawów - ' jakichkolwiek'. Piersi przestały boleć, smaki ok, pełna energii, brzuch jakby się wciągnął ( nie mam wzdęć ani nic ), nie czuje głodu ( do wczoraj bym mogła ciągle żreć) .. zwariuje..
To w tedy jesz kawałek czekolady lub pijesz coś słodkiego i za chwilę się rusza Ja tak sprawdzalam Albo palcem je pukasz i zazwyczaj się odwdzięcza kapniakiem lub pacnieciem z łokietkaahhaha niekoneicznie kolezanka mi mowila ze wtedy to sie dopeiro zaczyna ze jak sie nie rusza chwile to zaczynasz panikowac hehe
ja mam to samo looo ktory masz tc? ja niby 6+6, pierwszza wizyta za tydz dopieroObiecałam sobie nie świrować, nie myśleć, w razie czego wyłączyć się z forum ale chyba nie potrafię..[emoji17] dziś czuję się jakbym wogole nie była w ciąży.[emoji25] Brak jakichkolwiek objawów - ' jakichkolwiek'. Piersi przestały boleć, smaki ok, pełna energii, brzuch jakby się wciągnął ( nie mam wzdęć ani nic ), nie czuje głodu ( do wczoraj bym mogła ciągle żreć) .. zwariuje..
wiecie co juz nie mogę się tego doczekać. Po pierwszej ciąży byłam taka nienasycona tymi kopniakami, nie wiem co to znaczy dostać w żebro itp. Mam nadzieję, ze tym razem nie będę miala niecierpliwego dziecka i poczeka chociaż do 37tc z narodzinamiTo w tedy jesz kawałek czekolady lub pijesz coś słodkiego i za chwilę się rusza Ja tak sprawdzalam Albo palcem je pukasz i zazwyczaj się odwdzięcza kapniakiem lub pacnieciem z łokietka
Spokojnie, tak bywa. Naczytałam się trochę po różnych forach i kobietki pisały ze na tydzień wszystkie objawy znikały, później się pojawiały i tak na zmianę aż całkiem minęły do końca ciążyObiecałam sobie nie świrować, nie myśleć, w razie czego wyłączyć się z forum ale chyba nie potrafię..[emoji17] dziś czuję się jakbym wogole nie była w ciąży.[emoji25] Brak jakichkolwiek objawów - ' jakichkolwiek'. Piersi przestały boleć, smaki ok, pełna energii, brzuch jakby się wciągnął ( nie mam wzdęć ani nic ), nie czuje głodu ( do wczoraj bym mogła ciągle żreć) .. zwariuje..