reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny , czy ma ktoś czasami takie kłucie jakby igle wsadzali w krzyż z jednej strony i aż w jajnik oddaje
Zaczął mi się taki ból dziś i właśnie leżę i myśle i się boję i w ogóle zaczynam panikować 😭 Nawet mojego niema, wraca jutro i ja zupełnie sama (

Ja się też boję, mimo że moje dwie ciążę były prawidłowe fakt ze przy pierwszej córce miałam na końcówce ciśnienie za wysokie ale tak było ok , jak czytam ze serduszko nie bije itd to mam ochotę już lecieć do lekarza mimo że to dopiero początek i wiem ze serduszko jeszcze bić nie będzie, ale chce usłyszeć ze wszystko jest Dobrze muszę poczekac do piątku, fajnego popołudnia życzę ☺

Ja się też boję, mimo że moje dwie ciążę były prawidłowe fakt ze przy pierwszej córce miałam na końcówce ciśnienie za wysokie ale tak było ok , jak czytam ze serduszko nie bije itd to mam ochotę już lecieć do lekarza mimo że to dopiero początek i wiem ze serduszko jeszcze bić nie będzie, ale chce usłyszeć ze wszystko jest Dobrze muszę poczekac do piątku, fajnego popołudnia życzę ☺
Ja mam wizytę w poniedziałek, byle nie oszaleć do tego czasu

Ja czym bliżej tego piątku tym bardziej świruje 🙈 bardzo się cieszę na ta ciążę i bardzo bym chciała żeby wszystko było jak trzeba, do piątku będę siwa
Jak ja ciebie rozumiem
Ogólnie miałam pisać w przyszłą środę do swojego gin żeby ustalić termin na początek grudnia, ale wyskoczył u niego termin na 29 i ja odrazu się wstrzeliłam . Będzie 5+4 więc już coś ma być widać

Jak ja ciebie rozumiem
Ogólnie miałam pisać w przyszłą środę do swojego gin żeby ustalić termin na początek grudnia, ale wyskoczył u niego termin na 29 i ja odrazu się wstrzeliłam . Będzie 5+4 więc już coś ma być widać
Ja będę z moich obliczeń 5t+2 dni też powinno być coś widzieć,

reklama
Do góry