Uuu widzę koleżanka po fachu! Jestem totalnie w koreańskie dramy! Który odcinek Porcelanowego Króla? Ja 12ja mam fazę na koreańskie teraz oglądam Porcelanowy Król i ciągle płaczę
reklama
Daria1486
Zaangażowana w BB
Dziewczyny , czy ma ktoś czasami takie kłucie jakby igle wsadzali w krzyż z jednej strony i aż w jajnik oddaje
Zaczął mi się taki ból dziś i właśnie leżę i myśle i się boję i w ogóle zaczynam panikować Nawet mojego niema, wraca jutro i ja zupełnie sama (
Zaczął mi się taki ból dziś i właśnie leżę i myśle i się boję i w ogóle zaczynam panikować Nawet mojego niema, wraca jutro i ja zupełnie sama (
Justyna85.12
Fanka BB :)
No proszę jaki duży Człowiek już Gratulacje!❤❤❤❤❤❤❤❤
Monia9301
Ja się też boję, mimo że moje dwie ciążę były prawidłowe fakt ze przy pierwszej córce miałam na końcówce ciśnienie za wysokie ale tak było ok , jak czytam ze serduszko nie bije itd to mam ochotę już lecieć do lekarza mimo że to dopiero początek i wiem ze serduszko jeszcze bić nie będzie, ale chce usłyszeć ze wszystko jest Dobrze muszę poczekac do piątku, fajnego popołudnia życzę ☺
Daria1486
Zaangażowana w BB
Ja mam wizytę w poniedziałek, byle nie oszaleć do tego czasuJa się też boję, mimo że moje dwie ciążę były prawidłowe fakt ze przy pierwszej córce miałam na końcówce ciśnienie za wysokie ale tak było ok , jak czytam ze serduszko nie bije itd to mam ochotę już lecieć do lekarza mimo że to dopiero początek i wiem ze serduszko jeszcze bić nie będzie, ale chce usłyszeć ze wszystko jest Dobrze muszę poczekac do piątku, fajnego popołudnia życzę ☺
Monia9301
Ja czym bliżej tego piątku tym bardziej świruje bardzo się cieszę na ta ciążę i bardzo bym chciała żeby wszystko było jak trzeba, do piątku będę siwaJa mam wizytę w poniedziałek, byle nie oszaleć do tego czasu
Daria1486
Zaangażowana w BB
Jak ja ciebie rozumiemJa czym bliżej tego piątku tym bardziej świruje bardzo się cieszę na ta ciążę i bardzo bym chciała żeby wszystko było jak trzeba, do piątku będę siwa
Ogólnie miałam pisać w przyszłą środę do swojego gin żeby ustalić termin na początek grudnia, ale wyskoczył u niego termin na 29 i ja odrazu się wstrzeliłam . Będzie 5+4 więc już coś ma być widać
Monia9301
Ja będę z moich obliczeń 5t+2 dni też powinno być coś widzieć,Jak ja ciebie rozumiem
Ogólnie miałam pisać w przyszłą środę do swojego gin żeby ustalić termin na początek grudnia, ale wyskoczył u niego termin na 29 i ja odrazu się wstrzeliłam . Będzie 5+4 więc już coś ma być widać
Ja prenatalne 22.12Nie. Byłam już u 2 ginów, ale to tak prywatnie z doskoku, prowadzić będę na NFZ. Wizyta 1.12. Ja nawet nie mam jeszcze pierwszych badań z krwi, a wychodzi mi wg mojego ostatniego gina cos koło 9+0. Za to jestem juz umówiona na prenatalne na 21.12
reklama
Dziewczyny wiem co czujecie, okrutny strach... My właśnie wracamy od lekarza serduszko bije ,wzorowe wyniki. Bardzo się cieszę uczucie jakby jeden kamień z serca spadł. Jestem też uradowana,bo kobiety po in vitro mają gwarantowane badania prenatalne na NFZ .