reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Całkowicie mi sie ostatnio zmienił tryb funkcjonowania. Zawsze o 22 bylam dentka i do spania, a teraz czuje sie zmęczona, ale spac nie moge 😂🤦

Może to odczucie to jest kwestia budowy ciała ? Ja mam 158 cm i ważę 45 kg nie mam za wiele miejsca na takie atrakcje jak jest napisane w aplikacji ciążowej „Twoja macica osiągnęła wielkość pomarańczy” ;)

Może to odczucie to jest kwestia budowy ciała ? Ja mam 158 cm i ważę 45 kg nie mam za wiele miejsca na takie atrakcje jak jest napisane w aplikacji ciążowej „Twoja macica osiągnęła wielkość pomarańczy” ;)
idąc tym tropem ;p mogło by mieć to sens bo ja biodrzasta :-) jedyne co to plecy czasem mnie łupią wiec to może u mnie się tak objawiać ale tez jest to mało intensywne - idę w kolejkę zaraz do alabu.. może uda mi się być 1 :p sprawdzę czy rośnie beta - bo brak objawów faktycznie po poronieniach jakoś silniej działa na psychikę - człowiek sobie wkręca.. ze nie wyjdzie a musi przecież !

reklama
A i jeszcze mnie naszło z jakiej aplikacji korzystacie do monitoringu ciąży ? Mam flo od zawsze do pilnowania miesiączki itd ale może jest coś fajniejszego ?

Do góry