reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Dziewczyny udalo mi się wcisnąć dziś do lekarza na 18.40. Mam nadzieję że mąż zdarzy wrócić z pracy żebym mogła dziś iść a nie czekać do poniedziałku. Dziś jest 5+0 także musi być już coś widać 😁
Niestety po 4 dniach dźwigania teraz boli mnie i brzuch i kręgosłup i nie mam siły. 😞

reklama
Dziewczyny udalo mi się wcisnąć dziś do lekarza na 18.40. Mam nadzieję że mąż zdarzy wrócić z pracy żebym mogła dziś iść a nie czekać do poniedziałku. Dziś jest 5+0 także musi być już coś widać 😁
Niestety po 4 dniach dźwigania teraz boli mnie i brzuch i kręgosłup i nie mam siły. 😞
Pisz po wizycie co tam u was słychać ☺☺☺☺

Daj znać po wizycie🙂 ciekawa jestem jak u Ciebie.

Czekamy na wieści ☺️

reklama
Zobacz załącznik 1338027
Dziewczyny, które mają mdłości. Polecam te opaski, testuję od wczoraj i jest drastyczna różnica. Nie mdli mnie już tak, a koszt to tylko około 35zł. Tylko od dłuższego noszenia boli miejsce w którym uciska, więc co jakiś czas wywracam je sobie na drugą stronę na chwilę.
Działa to na zasadzie akupresury, uciska jakiś tam punkt, dzięki któremu nie jest tak mdło - czy to od ciąży, choroby lokomocyjnej czy chemioterapii.
Gdzie kupiłaś?

Do góry