reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Umie któraś odczytywać te wyniki? Bo ja tego kompletnie nie ogarniam 🤷

Załączniki

• 4e2cd4cb-6ea7-4bee-b0b8-a653ef860286.jpg
    4e2cd4cb-6ea7-4bee-b0b8-a653ef860286.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Reaktywny tak jest napisane😭
Przykro mi :( trzymam kciuki by wszystko było ok.
Przeczytałam, że z tym się idzie do lekarzy chorób zakaźnych. Poszukaj dobrego z dobrymi opiniami, bo moje doświadczenie (i osób z grup o boreliozie) pokazuje, że ciężko znaleźć kompetentnego lekarza z tej dziedziny.

Dzisiaj Pani doktor do mnie zadzwoniła, że musi mnie przyjąć dzisiaj na wizytę, bo jutro musi stawić się w szpitalu na poród planowany. Więc jestem już po
Jestem w 4+2 tygodniu ciąży. Termin mam na 25.07.2022
Wszystko jest jak najbardziej w normie. Pani doktor wypisała mi suplementy i dała skierowanie na badania. Wizyta za tydzień
Moim marzeniem było mieć dzieciątko z 25.07 bo to moja data urodzenia 🤪 Pozatym marzyłam żeby znak zodiaku był lew bo ja bardzo w znaki wierzę, ale z obecną moja ciąża to na pewno nie doczekamy do lwa 🙈

Dziewczyny załamałam się…
Mam aktywna cytomegalie…
A poziom igg 419….;(
Co ja mam robić teraz ???😭
Kochana nie załamuj się bo w mojej opinii Twoje wyniki świadczą o posiadaniu przez Twój organizm obrony immunologicznej. Zdecydowana większość kobiet w PL jest zarażona tym wirusem, ale mogłaś go przechodzić dawno i masz przeciwciała jak po szczepieniu :) wiem, ze dodatni igm w tym wypadku również nie jest jednoznaczne, wiec głowa do góry!!

reklama
Do góry