Ja nie kumam tej teorii zaraz zdj wstawię oczywiście nie jest tak że wierzę ale ciekawa jestemSuper! Wg teori Ramzeia będzie dziewczynka
reklama
juustyna94 (k27im37)
Fanka BB :)
Poznajecie to po zdjęciu usg? :dJa nie kumam tej teorii zaraz zdj wstawię oczywiście nie jest tak że wierzę ale ciekawa jestem
Ja nie, ale wczoraj dziewczyny o tym pisały, czytałam po tym o tym ale nie na mój mózg teraz, Jezu taka ostatnio głupia się czuje, wszystko mi z rąk leci, słów zapominamPoznajecie to po zdjęciu usg? :d
Andziulka a tu co? Babska ciekawość mnie bierze a sama tego nie ogarniamSuper! Wg teori Ramzeia będzie dziewczynka
Załączniki
Andziulka30+
Że jak po prawej lub na dole znajduje się dzidziuś na USG to dziewczynka a jak po lewej lub na górze to chłopiec. Ja w to nie wierzę ale niby u mnie w 1 ciąży się sprawdziłoJakie są jej założenia?
Andziulka30+
Wg tego co na foto to chyba chłopakAndziulka a tu co? Babska ciekawość mnie bierze a sama tego nie ogarniam
Załączniki
Który jesteś tydzień? Ja też nic troszeczkę może piersi, ale coraz mniej.Dookoła dziewczyny o mdłościach, wymiotach, bólach w podbrzuszy, zmianach apetytu...
Ja nie powiem bo u mnie nieco się zapachy pomieszały ( papryka pachnie jak cynamon ) i piersi bolą ( dziś zdecydowanie mniej ) i zadyszki dostaję , ale i tak ciągle jest ta niepewność czy wszystko jest w pożądku.
Gdyby tak można było mieć w domu takie USG i sobie codziennie robić
reklama
marta021993
z tego wynika, ze moj syn mial być dziewczynką ciekawe skąd u niego siusiakWg tego co na foto to chyba chłopak
Pobolewa mnie brzuch i nie wiem czy to z nerwow czy dobry znak