A z drugiej strony ja nie mam już objawów i też się tym martwię wolałabym coś tam miećA kiedy Ci się zaczeły mdłosci? Ja mam od poczatku 5 tyg. Marzę tylko żeby się skończyły cięzko się przez nie cieszyc ciążą, mi to się płakać z bezsilnosci chce bo nic mi nie pomaga...
reklama
marta021993
Fanka BB :)
Myśle, ze lekarz jeszcze zarodka nie widział, tylko mowa chyba, ze pęcherzyk ciążowy nie rośnie. To za szybko na zarodek (chyba).
Zarodka jeszcze nie widac. Sam pęcherzy. Niby mierzył na innym, gorszym sprzęcie i wyszło mu tak jak na jego prywatnym 48mm. Ciężko mu było go znaleźć
Ja też poszłam wczoraj potruchtać trochę to wydolność mega mi spadła. Po schodach właśnie dostaję zadyszki. Tak myślę sobie, że teraz ciut lepiej się czuję w tym tygodniu to może spróbuję wychodzić częściej na małe dystanse.
Nie spisuj jeszcze wszystkiego na straty…dzisiaj powinien byc 4+5. Byłam u niego prywatnie, bo jestem po porodzie w 32 i stracie na poczatku roku. Żeby przepisał mi duphaston. I kazal dzis przyjść na nfz. I przez te 3 dni nic nie urosło. Jesli się okaże, ze znowu sie nie uda to ja juz chyba nie chce mieć kolejnego dziecka
To bardzo wczesnie…
A miała już bete robiona?
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak tak, moje też właśnie zelżały daltego chciałam wczoraj zrobić badania Cos tam piersi bolą, jakieś zachcianki mam ale nic złego. Pierwszą ciążę przechodziłam dużo ciężej. Może to taka zapowiedź, że dzidzia będzie łatwoobsługowaA z drugiej strony ja nie mam już objawów i też się tym martwię wolałabym coś tam mieć
Ooo śmierdzi mi też. Może po tym wiem, że jestem w ciąży bo czuję każdy smrodek. Jak stoję w korku muszę zamykać obieg w samochodzie bo śmierdzi.Ja kocham mięso, a od 3 tyg. nie miałam szynki w ustach. W ogóle kurczaka tez już nie mam ochoty ani innego mięsa. Poza tym wszystko śmierdzi, z perfumami na czele. Mój mąż ma zakaz perfumowania. Sery mogę jest bez końca i wszystko co kwaśne
Ja wczoraj byłam na usg w 5+0 i tez dam pęcherzyk bez zarodka…Zarodka jeszcze nie widac. Sam pęcherzy. Niby mierzył na innym, gorszym sprzęcie i wyszło mu tak jak na jego prywatnym 48mm. Ciężko mu było go znaleźć
A nawet założyła mi karte ciąży i powiedziała ze za dwa tyg będzie już wszystko widac…
Głowa do gory i myśl pozytywnie
marta021993
Ja wczoraj byłam na usg w 5+0 i tez dam pęcherzyk bez zarodka…
A nawet założyła mi karte ciąży i powiedziała ze za dwa tyg będzie już wszystko widac…
Głowa do gory i myśl pozytywnie
Tylko u mnie nic nie urosło przez te 3 dni i z miny lekarza wyczytałam, że raczej dobrze sie to nie skończy
reklama
marta021993
jutro ide bete robic i w piątek kolejna. Brzuch mnie pobolewa, w sensie jajnikiNie spisuj jeszcze wszystkiego na straty…
To bardzo wczesnie…
A miała już bete robiona?