reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

jutro ide bete robic i w piątek kolejna. Brzuch mnie pobolewa, w sensie jajniki
Dzisiaj nie masz już jak za bardzo? Zawsze to szybciej byś coś wiedziała. Jeden dzień bez stresu to już sporo. Ja pewnie poszłabym dziś, jutro i pojutrze, ale ja też jestem właśnie osobą która lubi mieć twarde dane a wyniki takimi są :p

reklama
A kiedy Ci się zaczeły mdłosci? Ja mam od poczatku 5 tyg. Marzę tylko żeby się skończyły 😔 cięzko się przez nie cieszyc ciążą, mi to się płakać z bezsilnosci chce bo nic mi nie pomaga...
Ja tez mam mega mdłości, co zjem to szybko do toalety muszę lecieć, w pierwszej ciąży cola mi pomagała, ale w tej już nie pomaga i mam nadzieje ze szybko mina, bo uciążliwe to jest :/

Swoją drogą teraz czekam na wyniki moczu syna i już się niecierpliwię. Na 15.30 mam wizytę u lekarza i dobrze by było jakby wyniki były.

@marta021993 W ciąży z synem byłam na USG u mojego lekarza prowadzącego i kilka dni później prywatnie u innego (który miał lepszy sprzęt). I były duże rozbieżności pomiędzy badaniami. Nie ma co się nastawiać negatywnie, bo co sprzęt to inna czułość.

Ja kocham mięso, a od 3 tyg. nie miałam szynki w ustach. W ogóle kurczaka tez już nie mam ochoty ani innego mięsa. Poza tym wszystko śmierdzi, z perfumami na czele. Mój mąż ma zakaz perfumowania. Sery mogę jest bez końca i wszystko co kwaśne 😃
Ja na razie nie mam mdłości i mam nadzieję, że tak już zostanie 🙈 Jedna kuzynka przesiedziała praktycznie całą ciąże przy wc, druga jest w 5miesiącu i ani razu. Może i mnie się poszczęści.

U mnie w smakach to jedynie zauważyłam, że przyprawy mnie okłamują. Papryka pachnie jak cynamon, lubczyk mi śmierdzi. Ale poza tym wszystko gra. Przez parę dni miałam parcie na serniki ale od wczoraj mi znowu przeszło.

Ja na razie nie mam mdłości i mam nadzieję, że tak już zostanie 🙈 Jedna kuzynka przesiedziała praktycznie całą ciąże przy wc, druga jest w 5miesiącu i ani razu. Może i mnie się poszczęści.

U mnie w smakach to jedynie zauważyłam, że przyprawy mnie okłamują. Papryka pachnie jak cynamon, lubczyk mi śmierdzi. Ale poza tym wszystko gra. Przez parę dni miałam parcie na serniki ale od wczoraj mi znowu przeszło.
Ja od wczoraj myśle o tym jak zjadłabym paprykarz :p Nooo w mojej głowie jawi się jak delikatesy :p

reklama
Do góry