Dzisiaj lekarz sprawdzał śluz - mówił że jest bardzo ładnie, taki jak ma być. A mam go właśnie dużo i jest biały.Ja też mam biały. I też tak czasami czuje jakbym dostała @. Ale u mnie to dobry objaw. Ja przed @ mam sucho. Także myślę że oki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj lekarz sprawdzał śluz - mówił że jest bardzo ładnie, taki jak ma być. A mam go właśnie dużo i jest biały.Ja też mam biały. I też tak czasami czuje jakbym dostała @. Ale u mnie to dobry objaw. Ja przed @ mam sucho. Także myślę że oki
O to super, dziękuję że to napisałaśDzisiaj lekarz sprawdzał śluz - mówił że jest bardzo ładnie, taki jak ma być. A mam go właśnie dużo i jest biały.
takOstatni okres 10.10 zaczęłam ( mam nadzieje ze om znaczy ostatnia miesięcznika ) i w temacie odpisuje
Ty masz dziś 6+0 dobrze pamietam?Serduszko już bije
Tak ja miałam 192%
Ja miałam 300%Mam wynik bety
Piątek 30,81
Dzisiaj 152,34
Zobacz załącznik 1337020
Czy któraś z Was też miała taki duży przyrost prawie 200%?
Ja miałam bete 2000 tysiące i nie było widać pęcherzyka, wiec nie martw sietak
Ja nie wiem czy nie polecę na betę znów jutro…
Zmartwiło mnie to ze nie widac tego pęcherzyka zoltkowego na usg…
Z OM mam dziś 5+0…
Wydaje mi się ze powinien już być…:/
Beta 12.11 była 1005…
DziękiJa miałam bete 2000 tysiące i nie było widać pęcherzyka, wiec nie martw sie
Ja dziś 7+0 i od początku bardzo dużo białego śluzu, nie raz muszę bieliznę przebrać ale śluz jest bez zapachu. Gin mówił że wszystko dobrzeDziewczyny a powiedzcie mi jaki macie teraz śluz? Ja zauważyłam że u mnie jest białawy i czasem jest go tyle że lecę do łazienki sprawdzić czy to nie @