NattNatt
Fanka BB :)
Ja nie jestem. Moja ginekolog „zaleca” tak jak polskie towarzystwo ginekologiczne, ale nie zmusza. Nie wiem, jak zapatrują się na to porodówki
Tak [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie jestem. Moja ginekolog „zaleca” tak jak polskie towarzystwo ginekologiczne, ale nie zmusza. Nie wiem, jak zapatrują się na to porodówki
Mnie ciśnie, ale moja lekarz rodzinny. Nie umiała mi tylko odpowiedzieć czemu nie mogę wziąć większości leków, które są na rynku od lat a każe sie szczepić czymś co ledwo co powstało. Może się mylę, ale mam mieszane uczucia.Ja nie jestem. Moja ginekolog „zaleca” tak jak polskie towarzystwo ginekologiczne, ale nie zmusza. Nie wiem, jak zapatrują się na to porodówki
takDziewczyny, pytanie na topie Czy Wy jestescie szczepione na covid?
Ja też. Myśle, że decydujący wpływ będzie miał dla mnie regulamin szpitala, który wybiorę.Mnie ciśnie, ale moja lekarz rodzinny. Nie umiała mi tylko odpowiedzieć czemu nie mogę wziąć większości leków, które są na rynku od lat a każe sie szczepić czymś co ledwo co powstało. Może się mylę, ale mam mieszane uczucia.
Mam już wynik dzisiejszy : 314,41Dziewczyny, pytanie na topie [emoji849] Czy Wy jestescie szczepione na covid?
u mnie podobnie z ta roznica ze mnie (jeszcze pewnie) nie odrzucilo. Teraz jedna slaba czarna dziennie +1/2 bezkofeinowe.Ja piłam dwie kawy dziennie, jak się dowiedziałam o ciąży to jedną, a teraz mnie totalnie odrzuciło
No ale to też jak sobie wyobrażają? Że płacę składki a oni mnie nie przyjmą?Ja też. Myśle, że decydujący wpływ będzie miał dla mnie regulamin szpitala, który wybiorę.
Jeszcze nie.Dziewczyny, pytanie na topie Czy Wy jestescie szczepione na covid?
A chcesz się szczepić w ciąży czy po?Jeszcze nie.
No ale to też jak sobie wyobrażają? Że płacę składki a oni mnie nie przyjmą?