reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja nie jestem. Moja ginekolog „zaleca” tak jak polskie towarzystwo ginekologiczne, ale nie zmusza. Nie wiem, jak zapatrują się na to porodówki
Mnie ciśnie, ale moja lekarz rodzinny. Nie umiała mi tylko odpowiedzieć czemu nie mogę wziąć większości leków, które są na rynku od lat a każe sie szczepić czymś co ledwo co powstało. Może się mylę, ale mam mieszane uczucia.

Mnie ciśnie, ale moja lekarz rodzinny. Nie umiała mi tylko odpowiedzieć czemu nie mogę wziąć większości leków, które są na rynku od lat a każe sie szczepić czymś co ledwo co powstało. Może się mylę, ale mam mieszane uczucia.
Ja też. Myśle, że decydujący wpływ będzie miał dla mnie regulamin szpitala, który wybiorę.

Jestem po dwóch dawkach moderny. Teraz na początku grudnia "łapie" się na trzecią dawkę, której na pewno w pierwszym trymestrze nie przyjmę.
Dziewczyny, pytanie na topie [emoji849] Czy Wy jestescie szczepione na covid?
Mam już wynik dzisiejszy : 314,41
W sobotę miałam 140, 72
A w piątek 76,32

[emoji3590]

reklama
Do góry