Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio od kilku cykli to 27 dni.A jak długie macie cykle?
Doczytałam że @ miałaś 27.09.Dziewczyny moja beta to 7864 czy któraś też ma tak duża?
27 wrześniaKiedy była ostatnia @?
No właśnie doczytałam.27 września
Mój ginekolog właśnie tak liczy że 6 tydzień, moja aplikacja tak samoDziewczyny ale 5+2, to 6 tydzień tak?
To się chyba uspokoiłam, ogólnie miałam zawirowania w tym roku, po poronieniu byłam na badaniach hormonalnych, wyszła prolaktyna podwyższona, brałam pół tabletki na mc i cykle jak zawsze były ok 30 dniowe tak po lekach 27.Doczytałam że @ miałaś 27.09.
Ja miałam 30.09. a moja wczorajsza beta 3325 (4t5d). Myśle że nasze bety są podobne. Moja po 48h powinna być podobna do Twojej, a będzie wtedy 5t1d. Dziś mam wizytę to zobaczę co tam słychać w środku.
Jaką masz apke?Mój ginekolog właśnie tak liczy że 6 tydzień, moja aplikacja tak samo