juustyna94 (k27im37)
Fanka BB :)
Tak, chociaż nie rozumiem jakie to ma znaczenie. Po prostu ciekawa jestem o którym szpitalu mówisz skoro to poruszyłaśA Ty z Krakowa jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, chociaż nie rozumiem jakie to ma znaczenie. Po prostu ciekawa jestem o którym szpitalu mówisz skoro to poruszyłaśA Ty z Krakowa jesteś?
Haha prawda już się nie mogę doczekać powtórkiAle pepa brzmi słodko szczególnie jak ma się starsze dzieci
Ale to nie ja pisałam na temat szpitala to pisała akurat @olka11135Tak, chociaż nie rozumiem jakie to ma znaczenie. Po prostu ciekawa jestem o którym szpitalu mówisz skoro to poruszyłaś
Moj maz jeszcze nie wie czekam niecierpliwie az wroci z wyjazdu. Nie wiem czy jeszcze dlugo tak wytrzymamA Wasi mężowie/partnerzy już wiedzą? U mnie nie było sensu czekać, bo mój mąż był na bieżąco kiedy co ma się wydarzyć, więc element zaskoczenia odpadł mi na starcie
Oki przepraszam trochę nie ogarniam tego forum W takim razie skoro tez jesteś zainteresowana to może się dowiemy.Ale to nie ja pisałam na temat szpitala to pisała akurat @olka11135
Ja też z Krakowa zawsze to raźniej
To jest normalne że już się zastanawiasz i ja też rozmyślam powoli, bo kilka lat temu rodziłam na Galla, poród sn rodzinny i pewnie tam bym znowu poszła, ale zlikwidowali porodówkę. Aktualnie w planach Rydygier (tam ma dyżury mój lekarz prowadzący), lub Narutowicz.Oki przepraszam trochę nie ogarniam tego forum W takim razie skoro tez jesteś zainteresowana to może się dowiemy.
Ja kompletnie nie wiem bo ile kobiet rodzących w Krakowie tyle opinii odnoszę takie wrażenie :d ja na pewno będę kierować się tym, gdzie można mieć poród rodzinny, jeśli miałoby to być SN. Chociaż o czym ja myśle w 8 tc
Za mną Kopernik nie przemawia, choć wiem że najlepszy jeśli chodzi o skrajne wcześniaki. I ciężko się tam podobno dostać jeśli nie ma się lekarza prowadzącego lub znajomości. A można wiedzieć co nie tak wyszło na prenatalnych i co z dzieckiem aktualnie?Aaaa i rodziłam na Kopernika - Kraków. Miałam tez dwa łyżeczkowania tam i nie polecam nikomu. Szpital o 3 stopniu referencyjności a łyżeczkowanie zrobili tak ze zrosty w macicy sięgały 75%…