Andziulka30+
Fanka BB :)
Bo mają witaminy ale surowych nie powinnyśmy jeść. Zrobisz jak uważasz ale ja już miałam nauczkę.Wiec dlaczego w skladzie suplementow dla kobiet w ciazy znajduja sie maliny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo mają witaminy ale surowych nie powinnyśmy jeść. Zrobisz jak uważasz ale ja już miałam nauczkę.Wiec dlaczego w skladzie suplementow dla kobiet w ciazy znajduja sie maliny?
A nie miałaś problemów innych typu niedobor magnezu lub jakieś inne niedobory?Bo mają witaminy ale surowych nie powinnyśmy jeść. Zrobisz jak uważasz ale ja już miałam nauczkę.
U mnie przy pozytywnym testowaniu zawsze lecą przeklenstwa z łazienki, więc mąż raczej sam się domyślaA Wasi mężowie/partnerzy już wiedzą? U mnie nie było sensu czekać, bo mój mąż był na bieżąco kiedy co ma się wydarzyć, więc element zaskoczenia odpadł mi na starcie
Nie, to był jedyny raz kiedy trafiłam do szpitala. Ciąża ksiazkowa.A nie miałaś problemów innych typu niedobor magnezu lub jakieś inne niedobory?
Póki co nic mi nie jest i mam nadzieje, ze tak zostanie Dla pewnosci wstrzymam sie z przyjmowaniem i dopytam lekarza we wtorek. Strasznie mnie denerwuje moj zatkany nos.Bo mają witaminy ale surowych nie powinnyśmy jeść. Zrobisz jak uważasz ale ja już miałam nauczkę.
Oczywiście. Wiedział po minucie od testu nie wyobrażam sobie przechodzić przez to bez jego wsparcia. Jest wspaniały, zajmuje się absolutnie wszystkim w domu, jest na każde moje wezwanie, wszędzie ze mną jeździ i pilnuje żebym piła i jadła, bo ja to bym tylko spala i płakałaA Wasi mężowie/partnerzy już wiedzą? U mnie nie było sensu czekać, bo mój mąż był na bieżąco kiedy co ma się wydarzyć, więc element zaskoczenia odpadł mi na starcie
Nie no pochodne malin w witaminach czy syropach można jeść. Ale nie same owoceP
Póki co nic mi nie jest i mam nadzieje, ze tak zostanie Dla pewnosci wstrzymam sie z przyjmowaniem i dopytam lekarza we wtorek. Strasznie mnie denerwuje moj zatkany nos.
Glowa az mnie juz rozbolala przez te malinyNie no pochodne malin w witaminach czy syropach można jeść. Ale nie same owoce