reklama
Andziulka30+
Fanka BB :)
Uuu beta 1406 ładnie szybko rośnie.
Dla przypomnienia:
8.11- 215
10.11- 626
12.11- 1406
Chyba mogę już być spokojna
Dla przypomnienia:
8.11- 215
10.11- 626
12.11- 1406
Chyba mogę już być spokojna
Ja też pewnie bym tak miała ale chodzę do diagnostyki przy szpitalu i w szpitalu od razu badaja próbki, więc wyniki są szybko.No i nie mam wyników bety teraz i ja się zmartwiłam, ze dopiero w poniedziałek będą
BalbinaKwiat
Moze już bić. U mnie 5+4 juz biło. Słyszałam i widziałam.jestem 5+1/2 i appka mi mowi ze w tym tygodniu serduszko sie wylsztalca.
Dziewczyny jestem po wizycie. Według Om 6+4, z usg 6+5 także żadna różnica, wszystko dobrze jest zarodek i serduszko. Wszystko wygląda dobrze. Następna wizyta za 3 tyg, 3 grudnia. Dostałam listę badań i skierowanie na prenatalne, na nfz ja rocznik 87 ale już w lutym będzie 35 i dr mówi że mi wypisze
Iza G
SuuperrrDziewczyny jestem po wizycie. Według Om 6+4, z usg 6+5 także żadna różnica, wszystko dobrze jest zarodek i serduszko. Wszystko wygląda dobrze. Następna wizyta za 3 tyg, 3 grudnia. Dostałam listę badań i skierowanie na prenatalne, na nfz ja rocznik 87 ale już w lutym będzie 35 i dr mówi że mi wypisze
BalbinaKwiat
Jak nie wiedziałam że jestem w ciąży - chyba około 3 , 4 t.c. zaczęłam kupować ryby hurtowo. I to konserwy, wędzone czego zazwyczaj unikam : śledzie, szproty, tuńczyki, a makrela wędzona leciała na raz trochę zastanawiałam się czy taka makrela wędzona może zaszkodzić... no ale już za późno na rozkmine teraz marzy mi się sałatka krabowa (chociaż raczej czegos takiego lepiej unikac)Zjadłam zapiekankę z łososiem. Stwierdziłam, że łosoś wędzony to tak bardzo nie będzie śmierdzieć a i tak idzie do piekarnika. No ja mam jakieś parcie na ryby. W lodówce sałatka ze śledziem, marzę o paście z makreli a wciągnęłam na obiad zapiekankę z łososiem i tego łososia to garściami mogłabym zjadać.
Agniecha13
Zaangażowana w BB
z Bochni dr Wojciech Górczwski ❤skąd jesteś? :>
super ❤ czyli powoli już serduszka zaczynają u nas bićDziewczyny jestem po wizycie. Według Om 6+4, z usg 6+5 także żadna różnica, wszystko dobrze jest zarodek i serduszko. Wszystko wygląda dobrze. Następna wizyta za 3 tyg, 3 grudnia. Dostałam listę badań i skierowanie na prenatalne, na nfz ja rocznik 87 ale już w lutym będzie 35 i dr mówi że mi wypisze
reklama
Nie ma co się zastanawiać na początku jest okres ochronnyJak nie wiedziałam że jestem w ciąży - chyba około 3 , 4 t.c. zaczęłam kupować ryby hurtowo. I to konserwy, wędzone czego zazwyczaj unikam : śledzie, szproty, tuńczyki, a makrela wędzona leciała na raz trochę zastanawiałam się czy taka makrela wędzona może zaszkodzić... no ale już za późno na rozkmine teraz marzy mi się sałatka krabowa (chociaż raczej czegos takiego lepiej unikac)