Miałam tak 2 dni, kichalam chyba 20 razy w ciągu godziny do tego wodnisty katar..progesteron miałam 111 ng/ml gdzieś wyczytałam że to może być od tego. Również co jakiś czas mam uczucie rozciągania w podbrzuszu. I z objawów to chyba tyle.Czy ktorej z Was dokucza, ze tak powiem, kichanie? Ja rano i wieczorem woda z nosa. I kichanie juz mnie wkur… Przeziebienie odpada bo mam tylko to. Alergikiem nie jestem. Pomijam fakt, ze czasami nie zdaze zmienic pozycji i ciagnie mnie wtedy podbrzusze. Mam nadzieje, ze to niczym nie grozi.
reklama
KociaraKlara
Zaciekawiona BB
Ja odstawiłamI co z kosmetykami z retinolem? Stosujecie? Może któraś z Was jest po kosmetologii, ma jakieś pojęcie. Kupiłam wspaniałe serum dermaquest i nie wiem, czy stosować. Też nie zapytałam gina o to... Ech...
Dałam mężowi
Sama stosuję teraz serię kosmetyków z phDoctor :-)
Kwas mlekowy itp. są przebadane pod kątem ciąży
CiagleNiewyspana
Fanka BB :)
Tylko to moje to jest takie zaklucie albo w chwili kichniecia albo chwile po. Zakluje i koniec.Miałam tak 2 dni, kichalam chyba 20 razy w ciągu godziny do tego wodnisty katar..progesteron miałam 111 ng/ml gdzieś wyczytałam że to może być od tego. Również co jakiś czas mam uczucie rozciągania w podbrzuszu. I z objawów to chyba tyle.
BalbinaKwiat
To Twój w wieku 4 lat dopiero przesypia noce... weź mnie nie osłabiaj, bo zaraz zasłabne liczyłam, że skoro mój w miarę śpi (ma 20 miesiecy) to z nim już nie będzie większych problemów nocnych to będzie jakiś armagedon.. a ja tak lubię spaćDokładnie tak A jak już dziecko zaczęło przyspiać noce to wariatka wpadłam na pomysł drugiego i ostatnio tak obudziłam się w weekend i zaczęłam myśleć czy to był dobry pomysł I czy ja to zniosę..
BalbinaKwiat
Mi by wystarczyło raz w miesiącu, oczywiście dopiero owulacja mnie wzywa mój maz mówi, że jestem kobiecym impotentem w ciąży to właściwie wcale nie musialabym, w poprzedniej popełniłam ten błąd, że nie chciałam, no i miałam trudny poród SN.. a położna ostrzegała, ze seks przed porodem (oczywiście jeżeli nie ma przeciwwskazan) to dobry trening także tym razem maz chyba nie będzie pościł, bo zamierzam lepiej przygotować się do zawodów... no co ty ...
to ja może ... przemilczę moją częstotliwość
Agniecha13
Zaangażowana w BB
Chyba ze mną źle przeczytałam i zaczęłam kichać.Miałam tak 2 dni, kichalam chyba 20 razy w ciągu godziny do tego wodnisty katar..progesteron miałam 111 ng/ml gdzieś wyczytałam że to może być od tego. Również co jakiś czas mam uczucie rozciągania w podbrzuszu. I z objawów to chyba tyle.
A jak już o kosmetykach mowa - macie jakiś pomysł jak się obronić przed ROZSTĘPAMI
I czy któraś z Was ma tatuaże, które przeżyły już ciążę i może powiedzieć jak wyglądają po?
Andziulka30+
Ja w ciąży używałam bio Oil. Żadnych rozstępów. A przytyłam ponad 20kg więc myślę że działa. Właśnie wczoraj odebrałam zamówienie z witaminami i bio oilemChyba ze mną źle przeczytałam i zaczęłam kichać.
A jak już o kosmetykach mowa - macie jakiś pomysł jak się obronić przed ROZSTĘPAMI
I czy któraś z Was ma tatuaże, które przeżyły już ciążę i może powiedzieć jak wyglądają po?
A właśnie, bierzecie już witaminy czy tylko kwasik?
Madzia86G
Ja się chcę zaopatrzyć w serię Tołpa Mum, wersja do biustu i do brzucha/ud/pośladków plus olejek .Chyba ze mną źle przeczytałam i zaczęłam kichać.
CiagleNiewyspana
Femibion 1 i kwasy omega.Ja w ciąży używałam bio Oil. Żadnych rozstępów. A przytyłam ponad 20kg więc myślę że działa. Właśnie wczoraj odebrałam zamówienie z witaminami i bio oilem
reklama
Biorę mama dha+ Zaczęłam jeszcze przed ciążą, ale dobrze, że mi przypomniałaś. Dziś nie brałam jeszcze.Ja w ciąży używałam bio Oil. Żadnych rozstępów. A przytyłam ponad 20kg więc myślę że działa. Właśnie wczoraj odebrałam zamówienie z witaminami i bio oilem