G
gość2.14
Gość
Mamy już oficjalnie 6 zębów a 8 kwietnia skończy 9 mc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas oficjalnie 4 ( pękło w końcu dziąsło w drugiej górnej jedynce ) .
Chciałabym teraz z minimum miesiąc ciszy przed dwójkami
i jak? mam nadzieję, że wszystko ok
mój też raz dostał lekkich drgawek, ale byłam tak wykończona, że wmówiłam sobie, że mi się przewidziało... w sumie dalej nie wiem czy mi się to przewidziało czy nie...
Narazie obserwować, eeg nie wykazało zmian padaczkowych, usg dobre. W badaniu neurologicznym odruchy prawidłowe (była badana przez 4 neurologów). Dziecko się rozwija adekwatnie do wieku. Czasami dzieci maja wzdrygniecia wynikające z niedojrzałości układu nerwowego i tego się trzymamy w razie czego mamy skierowanie do szpitala (oby nigdy nam się nie przydało ).i jak? mam nadzieję, że wszystko ok
mój też raz dostał lekkich drgawek, ale byłam tak wykończona, że wmówiłam sobie, że mi się przewidziało... w sumie dalej nie wiem czy mi się to przewidziało czy nie...