katherinnn
Fanka BB :)
U mnie tak samo 8tc. Moja szwagierka miała krwiaka, dostała leki i jej się wchłonąłdokładnie 8 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo 8tc. Moja szwagierka miała krwiaka, dostała leki i jej się wchłonąłdokładnie 8 tc
Hej dziewczyny,
Byłam dzisiaj u lekarza, zrobił usg, widziałam bijące serduszko i z fasolką wszystko w porządku ale zrobił mi się krwiak 14mm. Czy któraś z Was to przechodziła? Lekarz mi powiedział ze może pęknąć i sama wyjdzie krew żebym się nie przestraszyła wtedy. Jednak dostałam leki na podtrzymanie ciąży. Nie ukrywam ze stresuje mnie ta sytuacja
Czyli spokojnie myślęNo właśnie w sumie nic dziecko miało 2.7 mm powiedziała że serce bije i to wszystko
A mnie się cera poprawiła. Walczyłam że zmianami przez dobre 11 miesięcy aż tu nagle najpierw wysypka a na drugi dzień dużo dużo lepiej. Tylko strasznie mi cera wysycha...U mnie też syfki się pojawiają nie tak dużo bo jeden ,dwa ale nieraz takie duże podskórne które nie da się wycisnąć , na początku myślałam że to przez maseczkę ale ja ostatnio bardzo rzadko wychodzę więc i maseczkę nie zakładam często a jak wychodzę z psem to tylko chustę mam .
A mnie się cera poprawiła. Walczyłam że zmianami przez dobre 11 miesięcy aż tu nagle najpierw wysypka a na drugi dzień dużo dużo lepiej. Tylko strasznie mi cera wysycha...
Moim skromnym zdaniem nie ma co przepłacać i wydawać milionów na ciuchy ciążowe, bo najtrudniejszy okres, kiedy będziemy miały naprawdę duże brzuszki przypadnie na wiosnę i lato, a wtedy luźne sukienki i heja. Ja ze swojej strony polecam legginsy ciążowe z Allegro. Materiał jakościowo może nie jest na lata, ale kosztują naprawdę niewiele i na ten krótki okres wystarczą. Mi się sprawdziły w poprzedniej ciąży. Ale oczywiście każdy decyduje sam
Ja strasznie puchłam w poprzednich ciążach i ogólnie nie wyglądałam jak panie z reklam albo aktorki w ciążyJa nieskromnie powiem, ze wyglądam w ciąży ładnie na buzi. Jakas taka promienna i włosy lśniące. W poprzedniej ciąży tez się czułam dobrze ze sobą, wiec ogólnie ciąże mi sluza. Dopiero po porodzie wypadają mi garściami, a paznokcie się łamią i czar pryska.